Ochelari 3D pasivi

  Ochelari 3D pasivi

  Experienţă cinematografică Easy 3D acasă

  Împărtăşiţi o experienţă 3D cu adevărat copleşitoare cu prietenii sau cu întreaga familie cu cele două perechi de ochelari 3D pasivi de la Philips. Aceştia sunt concepuţi pentru confort optim, oferind în acelaşi timp o performanţă ridicată. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Experienţă cinematografică Easy 3D acasă

Bucuraţi-vă de o experienţă 3D confortabilă

 • Imagini clare cu performanţe cu interferenţe reduse

  Imagini clare cu performanţe cu interferenţe reduse

  Etalând imagini clare şi un nivel redus de „imagini fantomă”, Easy 3D vă oferă cea mai confortabilă experienţă 3D. Datorită tehnologiei FPR (Film Pattern Retarder - „Temporizator de şablon cadru”), un polarizator 3D avansat complet integrat în ecranul televizorului - aparatul este echipat şi pregătit să vă ofere desfătarea senzorială a cinematografului.

 • Uşor pentru ore îndelungate de confort

  Ochelarii Easy 3D nu conţin piese electronice şi baterii. Au o greutate redusă şi sunt confortabili pentru multe ore de utilizare

 • Pernuţă pentru nas reglabilă pentru cel mai mare confort personal

  Pernuţele pentru nas ale acestor ochelari 3D sunt reglabile pentru a se adapta la orice nas. Chiar dacă purtaţi ochelari de vedere în spatele acestora, confortul dvs. în timpul vizionării este garantat.

 • Acoperire optimă a obiectivului chiar şi pentru utilizatorii existenţi de ochelari

  Obiectivul panoramic şi curbele subtile se potrivesc cu majoritatea conformaţiilor feţei, chiar şi pentru utilizatorii existenţi de ochelari. Cârligul suplimentar de pe marginea superioară a ramei contribuie la prinderea ochelarilor Easy 3D de ochelarii de vedere.

 • Două perechi de ochelari 3D pasivi pentru prietenii sau familia dvs.

  Datorită celor două perechi suplimentare de ochelari 3D pasivi, vă puteţi bucura de o experienţă confortabilă 3D, alături de mai mulţi prieteni sau membri ai familiei.

Vezi toate Specificaţile
 • Avertisment pentru sănătate:
 • Dacă dvs. sau membrii familiei dvs. prezintă antecedente de epilepsie sau de fotosensibilitate, consultaţi un cadru medical înainte de a vă expune la surse de lumină intermitentă, la secvenţe de imagini rapide sau la vizionare 3D.
 • Pentru a evita disconfortul precum ameţeala, durerile de cap sau dezorientarea, vă recomandăm să nu vizionaţi programe 3D pe perioade îndelungate. Dacă resimţiţi vreun disconfort, încetaţi vizionarea 3D şi nu vă angajaţi imediat în nicio activitate potenţial periculoasă până când simptomele nu dispar.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Nu utilizaţi ochelarii 3D pentru niciun alt scop decât pentru vizionare televizor 3D.
 • PERICOL DE ASFIXIERE - Nu lăsaţi copiii cu vârsta mai mică de 3 ani să se joace cu ochelarii 3D, ar putea să înghită capacul bateriei sau bateria.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa