Cameră TV

  Cameră TV

  Bucuraţi-vă de Skype™ pe televizorul dvs.

  Împărtăşiţi-vă experienţele cu oamenii care contează pentru dvs., oriunde s-ar afla. Cu Skype™ pe televizor, bucuraţi-vă de apeluri de voce şi video gratuite. Conectaţi această cameră de înaltă calitate la televizorul Philips Smart cu tehnologie LED, conectat la Internet şi începeţi să sunaţi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bucuraţi-vă de Skype™ pe televizorul dvs.

Apeluri de voce şi video din sufrageria dvs.

 • Vorbiţi faţă-în-faţă prin intermediul apelurilor video live gratuite

  Bucuraţi-vă de apeluri video gratuite cu alţi utilizatori Skype de pe televizorul dvs. Philips Smart TV. Trebuie doar să cuplaţi camera prin mufa USB a televizorului dvs. şi să conectaţi televizorul la Internet. Urmaţi instrucţiunile simple afişate pe ecran şi vă puteţi bucura de apeluri video live, faţă-în-faţă cu prietenii sau familia dvs., într-o clipă.

 • Efectuaţi apeluri către reţele fixe, oriunde în lume, la tarife excelente

  Puteţi apela alţi utilizatori Skype gratuit - dar ştiaţi că îi puteţi apela direct de pe televizorul dvs. chiar şi pe telefon, oriunde în lume, în schimbul unor tarife la fel de mici? Cu ajutorul acestei camere TV Philips, vă bucuraţi de o înaltă calitate audio, datorită celor două microfoane încorporate.

 • Vorbiţi cu mai multe persoane în cadrul aceleiaşi convorbiri, de pe televizorul dvs.

  Vorbiţi cu mai multe persoane în cadrul aceleiaşi convorbiri, de pe televizorul dvs. Discutaţi cu mai mulţi prieteni în acelaşi timp şi faceţi-vă planuri pentru cină gratuit, dacă şi aceştia sunt utilizatori Skype.

 • Bucuraţi-vă de apeluri video cu ajutorul camerei TV de înaltă calitate

  Camera TV Philips de înaltă calitate, compatibilă cu toate tipurile de televizoare Philips Smart TV Premium, asigură o calitate video excelentă. Bucuraţi-vă de apeluri video cu o claritate extraordinară a imaginii, pe ecranul televizorului dvs.

 • O imagine clară indiferent de unghiul din care priviţi, cu zoom digital 3x

  Datorită zoomului digital 3x, puteţi regla focalizarea după bunul dvs. plac, indiferent cât de departe staţi de televizor. În plus, puteţi înclina sau roti imaginea pentru un unghi de vizualizare perfect, chiar dacă televizorul dvs. se află într-un colţ sau nu este poziţionat direct în faţa canapelei.

 • Un sunet perfect, indiferent de distanţă sau spaţiu

  Această cameră este echipată cu o funcţie de procesare a sunetului pentru anularea ecoului. Astfel, ecoul recepţionat de microfoanele încorporate este redus. În acest mod, calitatea sunetului în timpul apelurilor Skype, este îmbunătăţită. Bucuraţi-vă de o calitate deosebită a sunetului.

 • Clemă universală de prindere pentru toate tipurile de televizoare Philips Smart TV Premium

  Compatibilă cu toate televizoarele Philips Smart TV cu LED certificate de către Skype, această cameră este echipată cu o clemă de prindere pentru instalare rapidă. Trebuie doar să conectaţi camera prin mufa USB a televizorului, bucurându-vă astfel de apeluri Skype, urmând doar câţiva paşi extrem de simpli.

Vezi toate Specificaţile
 • Fără apeluri de urgenţă pe Skype - Skype nu este un înlocuitor al telefonului şi nu poate fi utilizat pentru apeluri de urgenţă.
 • Utilizarea opţiunii de efectuare a apelurilor video gratuite către alţi utilizatori Skype™, de pe televizorul dvs., necesită conectarea la Internet a televizorului.
 • Funcţiile de focalizare, rotire şi înclinare sunt disponibile numai în cazul televizoarelor comercializate în Europa şi Rusia

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa