PicoPix

Proiector de buzunar

  DLP

  PicoPix

  Proiector de buzunar

  Proiectaţi-vă viaţa

  Poţi conecta cu uşurinţă acest proiector mobil, mic şi uşor la diverse gadgeturi, la carduri SD sau la o memorie USB, pentru a-ţi accesa datele digitale. Adăugarea unui player media integrat şi a unui vizualizator Office încorporat face din acest PicoPix un dispozitiv independent. Vezi toate beneficiile

 • Proiectaţi-vă viaţa

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PicoPix Proiector de buzunar

170 de lumeni, Wireless PPX3417W/EU Caută produse similare

Proiectaţi-vă viaţa

 • Oglindirea ecranului wireless

  Oglindirea ecranului wireless cu iOS, Android şi dispozitivele Windows prin adaptorul Wi-Fi

 • Proiectaţi clipuri video HD şi fotografii cu dimensiuni de până la 120" (305 cm)

  Bucuraţi-vă de cel mai mare ecran mobil pe care l-aţi avut vreodată şi partajaţi-vă conţinutul media HD oriunde doriţi. Cu PicoPix, purtaţi în buzunarul dvs. un cinematograf personal.

 • Baterie internă pentru durată de redare de până la 2 ore

  PicoPix este livrat cu o baterie reîncărcabilă compactă, încorporată, pentru funcţionare extinsă. Până la 2 ore de redare continuă de filme, fotografii şi muzică pot fi obţinute cu o singură încărcare. Astfel PicoPix devine dispozitivul de buzunar perfect.

 • Player media şi vizualizator office integrate

  Player-ul media MP4 integrat acceptă toate formatele video şi audio obişnuite. Acest lucru face din proiectorul de buzunar PicoPix un dispozitiv independent. De asemenea, vizualizatorul office vă permite să partajaţi toate fişierele office şi pdf obişnuite.

 • Dispozitiv de buzunar perfect cu o greutate de numai 270 g

  Cu o greutate de numai 270 g şi un design subţire, proiectorul dvs. de buzunar PicoPix va deveni partenerul dvs. cu greutate redusă pentru utilizare în afaceri şi în scop privat.

 • Diferite conexiuni pentru toate aparatele obişnuite

  Proiectorul de buzunar PicoPix oferă un număr destul de mare de conexiuni pentru aparatura dvs. USB, HDMI, VGA, Component, Composite, slot SD/SDHC şi o ieşire audio de 3,5 mm sunt la dispoziţia dvs. pentru divertisment nelimitat.

 • Redaţi materiale video direct de pe memoria USB sau din memoria internă

  Playerul media MP4 integrat acceptă toate formatele video şi audio obişnuite. Acest fapt face din proiectorul de buzunar PicoPix un dispozitiv independent, care preia conţinut de pe memoria internă de 4 GB, de pe memorie USB sau de pe card de memorie SD.

 • SmartEngine cu tehnologie LED

  Imag. şi clipurile tale video merită cea mai bună calit. atunci când trebuie să le partajezi cu cei din jur. De aceea, proiectorul de buzunar PicoPix utiliz. tehnol. cu LED de înaltă calitate SmartEngine, pentru a-ţi proiecta imag. şi clipurile video în culori străluc. şi contrast uimitor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa