Boxe multimedia 2.1

  Boxe multimedia 2.1

  Sunet de înaltă fidelitate

  Dacă doriţi o experienţă audio deosebită de la echipamentele dvs. multimedia, conectaţi sistemul de boxe MMS430. Setaţi nivelul funcţiei Dynamic Bass Boost şi savuraţi 100 W de putere muzicală cu o claritate superbă de la cele mai joase până la cele mai înalte tonuri.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet de înaltă fidelitate

 • Dynamic Bass Boost - ascultaţi cel mai adânc şi mai bogat sunet de bas

  Dynamic Bass Boost - ascultaţi cel mai adânc şi mai bogat sunet de bas

  O tehnologie inovatoare care furnizează un sunet de bas incredibil de profund şi de bogat prin intermediul unor boxe compacte. Dynamic Bass Boost subliniază notele de bas din muzică în întreaga gamă de setări ale volumului de la mic la mare – la apăsarea unui singur buton!

 • Tehnologie de amplificare a basului cu control al nivelului

  Designul unic al subwoofer-ului produce un bas mult mai profund şi mai bogat. De asemenea, aveţi posibilitatea de a seta nivelul basului după dorinţă.

 • Subwoofer octogonal din lemn

  Construcţia foarte rigidă a subwoofer-ului octogonal din lemn furnizează o performanţă de bas care îţi taie răsuflarea.

 • Perfect pentru MP3, PC, TV, CD şi altele

  Conectaţi-vă boxele la toate aparatele. O modalitate excelentă de a vă asculta muzica de pe MP3 player, PC, TV, CD, DVD şi toate echipamentele multimedia.

 • Boxe cu design open-face pentru o claritate superbă a sunetului

  Designul open-face îmbunătăţeşte reproducerea sunetului cu o claritate superbă şi reduce orice distorsiuni posibile. În locul capacelor textile sau metalice, pe feţele boxelor sunt utilizate elemente de protecţie aerodinamice.

 • Performanţă în gamă largă pentru un sunet excepţional de clar

  Mulţumită tehnologiei sofisticate pentru boxe şi a performanţei pentru o gamă largă de sunete, vă veţi bucura de un sunet excepţional de clar de la cele mai joase până la cele mai înalte tonuri.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa