Boxe multimedia 2.0

  Boxe multimedia 2.0

  Sunet uimitor şi stil

  MMS 321 degajă calitatea din orice unghi, de la tweeterele din mylar până la boxele cu bas puternic. Obţineţi sunet de subwoofer din numai două boxe, finisate exclusivist cu oţel inoxidabil pentru îmbunătăţirea performanţelor.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet uimitor şi stil

Boxe cu bas puternic

 • Dynamic Bass Boost - ascultaţi cel mai adânc şi mai bogat sunet de bas

  Dynamic Bass Boost - ascultaţi cel mai adânc şi mai bogat sunet de bas

  O tehnologie inovatoare care furnizează un sunet de bas incredibil de profund şi de bogat prin intermediul unor boxe compacte. Dynamic Bass Boost subliniază notele de bas din muzică în întreaga gamă de setări ale volumului de la mic la mare – la apăsarea unui singur buton!

 • Boxe cu bas puternic

  Designul unic vă ajută să experimentaţi un subwoofer virtual din numai două boxe compacte. Subwoofer-ul a fost perfecţionat şi integrat în boxe.

 • Perfect pentru MP3, PC, TV, CD şi altele

  Conectaţi-vă boxele la toate aparatele. O modalitate excelentă de a vă asculta muzica de pe MP3 player, PC, TV, CD, DVD şi toate echipamentele multimedia.

 • Tweetere fabricate din mylar pentru un sunet de înaltă definiţie

  Materialul mylar unic al tweeterelor în formă de dom dublu asigură o definiţie incredibilă a sunetului. Muzica prinde viaţă şi filmele se aud aşa cum ar trebui, deoarece întreaga gamă de frecvenţe înalte este reprodusă perfect.

 • Difuzoare din aluminiu cu magneţi puternici din neodim

  Aceste difuzoare din aluminiu dispun de magneţi puternici din neodim. Materialele de calitate şi designul optimizat asigură performanţe înalte pe întreaga plajă audio

 • Design şi stativ din oţel inoxidabil - performanţă ridicată şi stil

  Carcasa şi stativul elegante ale boxelor sunt realizate din oţel inoxidabil pentru a îmbunătăţi rezistenţa şi aspectul produsului. Un mod elegant de a îmbunătăţi calităţile audio ale boxelor dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa