Boxe multimedia 2.0

  Boxe multimedia 2.0

  Calitate convingătoare a sunetului

  Cu o putere muzicală de 24 de waţi şi Dynamic Bass Boost pentru tonuri joase bogate, boxele pentru calculator MMS231 conferă experienţelor multimedia sonorităţi de neuitat.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Calitate convingătoare a sunetului

Bas profund şi note înalte clare

 • Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Conectori cu coduri de culori clare, pentru instalare rapidă

  Conectori cu coduri de culori clare, pentru instalare rapidă

  Cablurile cu coduri de culori, etichetarea clară şi documentaţia accesibilă vă vor ajuta să instalaţi sistemul în câteva minute

 • Savuraţi un sunet de calitate pe PC-ul dvs.

  Având peste 75 de experienţă în domeniul sistemelor audio, Philips a creat sisteme audio pentru PC cu aceleaşi performanţe ca şi sistemele audio dedicate.

 • Peste 75 de ani de experienţă audio

  Philips a inventat CD-ul, a coordonat echipa care a redactat specificaţiile audio USB şi a produs milioane de sisteme audio, seturi Home Cinema şi televizoare în ultimele decenii. Ca lider al inovaţiilor audio, puteţi avea încredere în calitatea excepţională a sunetului pentru sistemele PC produse de Philips.

 • Pot fi redate fişiere muzicale şi audio din jocuri sau filme

  Pot fi redate toate tipurile de fişiere muzicale şi fişiere audio din jocuri, filme şi de pe Internet. Astfel, veţi beneficia de o experienţă multimedia mai intensă decât oricând.

 • Conectare simplă la PC sau laptop

  Pot fi conectate la PC sau laptop

 • Subwoofer pentru bas profund, sateliţi pentru înalte clare

  Sistemul audio constă dintr-un subwoofer optimizat pentru reproducerea frecvenţelor joase şi mai multe boxe satelit, optimizate pentru frecvenţe medii şi înalte. Rezultatul este un sistem puternic, care reproduce cu precizie întreaga gamă de frecvenţe audio.

 • Carcasă din lemn, pentru o reproducere optimă a basului

  Carcasa subwoofer-ului este din lemn, oferind o mai mare stabilitate şi performanţe acustice ridicate.

 • Ecranarea magnetică elimină distorsiunile de pe ecranul monitorului

  Deoarece magneţii puternici din difuzoare sunt ecranaţi magnetic, nu există nici un pericol de distorsiune a imaginii sau deteriorare atunci când acestea sunt aşezate lângă ecranul monitorului PC.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa