Microsistem Hi-Fi Wireless

  Microsistem Hi-Fi Wireless

  Eliberaţi-vă muzica

  Bucuraţi-vă de muzică aşa cum vă place - cu un sunet clar şi puternic! Sistemul de 160 GB MCi500H all-in-one vă permite să vă bucuraţi de redarea de pe hard disk, să transferaţi muzică din PC-ul dumneavoastră, să conectaţi şi să redaţi din dispozitive USB sau să vă bucuraţi de nenumărate opţiuni muzicale puse la dispoziţie de posturile de radio prin Internet. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Microsistem Hi-Fi Wireless

160 GB/2000 CD-uri, Radio gratuit prin Internet, 2x50 W MCI500H/12 Caută produse similare

Eliberaţi-vă muzica

Bucuraţi-vă de întreaga colecţie de muzică pe un singur sistem - wireless

 • Căutare alfanumerică cu telecomandă

  Căutare alfanumerică cu telecomandă

  Funcţia de căutare alfanumerică de la tastatura telecomenzii vă permite să găsiţi instantaneu artistul, melodia sau albumul preferat. Doar apăsaţi 'Căutare' pe telecomandă şi apoi tastaţi primele câteva litere sau cifre din numele melodiei, artistului sau albumului dorit. Veţi ajunge la intrarea care corespunde cel mai mult datelor dvs. Nu trebuie să pierdeţi timpul derulând prin întreaga colecţie sau listă de redare rând cu rând.

 • Extindeţi sistemul, adăugând până la 5 staţii Wi-Fi

  Extindeţi sistemul, adăugând până la 5 staţii Wi-Fi

  Umpleţi oricare sau fiecare cameră din locuinţa dvs. cu întreaga colecţie de muzică. Fără fire, cabluri sau bătaie de cap şi, desigur, fără dispute cu membrii familiei asupra alegerilor muzicale. Nu numai că puteţi stoca şi reda muzică de la Centrul muzical wireless Streamium, dar puteţi, de asemenea, să transferaţi o piesă - sau piese diferite - către maxim 5 staţii Streamium oriunde în casă. Acest lucru este uşor datorită funcţiilor încorporate, inovatoare, cum ar fi My Room, My Music şi Music Broadcast. Eliberaţi-vă muzica şi savuraţi-o oriunde în casă.

 • Sunet Hi-Fi cu amplificator digital de clasă "D" 2x50 W RMS

  Sunet Hi-Fi cu amplificator digital de clasă "D" 2x50 W RMS

  Umpleţi o cameră cu muzica dvs. preferată cu puterea ieşirii audio de 2x50 W RMS şi amplificatorul digital de clasă "D". Amplificatorul preia un semnal analog, îl converteşte într-un semnal digital şi apoi îl amplifică. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru a produce rezultatul final. Ieşirea digitală amplificată oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitatea îmbunătăţiră a sunetului. Amplificatorul are de asemenea o eficienţă cu 90% mai mare în comparaţie cu un amplificator AB tradiţional. Această eficienţă ridicată se traduce într-un amplificator puternic cu o suprafaţă mică.

 • Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţa cu utilizatorul uşoară şi intuitivă GoGear este alimentată de o tehnologie avansată de navigare. Nu numai că ajută la asigurarea unei navigări rapide şi line, dar reprezintă şi o experienţă multimedia plăcută pe care o puteţi stăpâni repede. Caracteristicile inteligente cum ar fi Copertele albumelor – care afişează copertele albumelor incluse în fişiere de muzică – vă permit să beneficiaţi de o experienţă mai bogată, ca în vremurile bune, când puteaţi vedea coperta unui CD sau LP în timp ce ascultaţi muzică.

 • Hard disk de 160 GB care permite stocarea a până la 2000 CD-uri

  Hard disk de 160 GB care permite stocarea a până la 2000 CD-uri

  Hard disk-ul de 160 GB oferă un spaţiu de stocare foarte mare, necesar păstrării fişierelor audio digitale, putând stoca cu uşurinţă până la 2000 de CD-uri. Economie de spaţiu, gestionare colecţie audio inteligentă, acces facil, toate într-un singur loc.

 • Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Streamium este însoţit de mii de posturi radio gratuite pe Internet. Acum puteţi fi la curent cu toate genurile muzicale din întreaga lume. Conectaţi-vă aparatul Streamium la Internet şi ascultaţi emisiunile online favorite pe sistemul audio, fără a mai fi necesar să porniţi PC-ul.

 • Parcurgeţi colecţia dumneavoastră după artist, album, melodie sau gen

  Încărcaţi-vă colecţia de muzică pe unitatea hard disk încorporată în microsistemul Hi-Fi wireless Streamium sau pe PC pentru a vă bucura de orice melodie, oricând. Sistemul accesează conţinutul de muzică prin Windows Media Player (WMP), prin intermediul serverului UPnP încorporat. Apoi puteţi utiliza sistemul pentru a naviga cu uşurinţă prin întregul conţinut de muzică după album, artist, gen sau melodie.

 • Tweetere Hi-Fi dome şi woofere de 13,3 cm (5,25")

  Microsistemul Hi-Fi wireless Streamium utilizează traductoare Hi-Fi de calitate superioară. Unitatea tweeter soft dome de 1" este fabricată din mătase pură şi poate reda fiecare detaliu şi nuanţă muzicale fără a avea un sunet dur sau insistent. Wooferele de 5,25" pentru frecvenţe medii, la fel de impresionante, constau într-un con optimizat de hârtie care oferă avantajul de a avea o greutate redusă şi de a fi rigid, obţinând o tranziţie excelentă şi păstrând un răspuns în frecvenţă foarte plat, de până la 4 kHz. Combinaţia are ca rezultat sunete extrem de naturale şi clare, oferind în acelaşi timp un bas dinamic şi puternic.

 • Trageţi şi plasaţi muzică de pe PC

  Utilizând software-ul de administrare Philips WADM pentru dispozitive audio wireless (inclus), puteţi copia rapid şi uşor colecţia muzicală stocată în PC pe unitatea hard disk a centrului Streamium prin tragere şi plasare. Acum puteţi savura colecţia muzicală fără a porni PC-ul.

 • Redaţi şi convertiţi CD-uri cu informaţii automate despre melodii Gracenote

  La introducerea unui CD în Centrul muzical wireless Streamium, baza de date online încorporată Gracenote? caută automat albumul, artistul şi informaţiile despre melodie. Gracenote? este tehnologia de referinţă în domeniul recunoaşterii muzicii şi al furnizării de conţinut corelat, astfel încât nu este necesar să introduceţi manual informaţiile despre melodie. Gracenote? vă facilitează organizarea muzicii în funcţie de artist, album, gen sau titlul melodiei. În timp ce CD-ul redă muzica, Streamium transformă muzica în format MP3 şi o stochează pe unitatea hard disk încorporată.

 • Conectaţi direct şi folosiţi dispozitive de memorie flash USB

  Atunci când selectaţi modul USB Direct de pe Streamium, puteţi accesa instantaneu muzica de pe playerul dvs. portabil USB şi puteţi să o redaţi prin intermediul centrului sau staţiei Streamium. USB Direct vă permite să redaţi fişiere muzicale MP3, AAC şi WMA de pe un dispozitiv USB, pentru a vă bucura de muzică portabilă la domiciliu cu o calitate excelentă a sunetului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa