Microsistem Hi-Fi Wireless

  Microsistem Hi-Fi Wireless

  Eliberaţi-vă muzica

  Savuraţi muzica aşa cum doriţi cu puternicul model MCi300! Transmiteţi muzică de la PC-ul dumneavoastră, redaţi CD-uri sau redaţi muzică de pe dispozitivele USB. Pentru univers complet nou de opţiuni muzicale, conectaţi-vă pur şi simplu la radioul prin Internet.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Eliberaţi-vă muzica

Bucuraţi-vă de întreaga colecţie de muzică în toate camerele - wireless

 • Căutare alfanumerică cu telecomandă

  Căutare alfanumerică cu telecomandă

  Funcţia de căutare alfanumerică de la tastatura telecomenzii vă permite să găsiţi instantaneu artistul, melodia sau albumul preferat. Doar apăsaţi 'Căutare' pe telecomandă şi apoi tastaţi primele câteva litere sau cifre din numele melodiei, artistului sau albumului dorit. Veţi ajunge la intrarea care corespunde cel mai mult datelor dvs. Nu trebuie să pierdeţi timpul derulând prin întreaga colecţie sau listă de redare rând cu rând.

 • Ascultaţi Radio prin Internet

  Ascultaţi Radio prin Internet

  Radio prin Internet este un serviciu de emisie audio transmis prin Internet. Unul dintre cele mai populare formate este MP3. Unele posturi de Internet sunt afiliate la un post radio sau o reţea 'terestră', în timp ce altele sunt numai staţii de radio prin Internet, care sunt independente şi îşi dedică emisiile numai către World Wide Web. Cu Radio prin Internet, vă puteţi bucura de acces la posturile de radio online de oriunde în lume şi puteţi asculta o varietate de genuri, obţine ştiri, transmisii sportive şi actualizări de divertisment sau vă puteţi conecta la posturi preferate sau de nişă din Austria până în Iugoslavia.

 • Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Eliberaţi întreaga colecţie de muzică de pe PC şi redaţi-o prin intermediul staţiei muzicale wireless Streamium! Prin conexiunea UPnP, care vă permite să vă conectaţi la orice echipament compatibil Universal Plug & Play pentru a recepţiona sau transmite muzică; Streamium vă permite să accesaţi, să selectaţi şi să căutaţi colecţia muzicală în PC. Utilizaţi telecomanda, selectaţi melodiile prin Streamium şi redaţi-le. Savuraţi muzica preferată wireless şi fără efort.

 • Streaming wireless între Centru, Staţie(ii) şi PC

  Streaming wireless între Centru, Staţie(ii) şi PC

  Utilizând o reţea Wi-Fi, savuraţi melodiile preferate transferate continuu din colecţia de muzică de pe PC pe Centrul muzical wireless Streamium sau pe staţii, sau de pe centrul Streamium direct pe staţii. Fie că aţi stocat colecţia muzicală pe Streamium sau pe PC, puteţi reda aceeaşi melodie în întreaga casă sau melodii diferite în fiecare cameră ¡V alegerea vă aparţine. Fără fire, fără cabluri şi fără bătăi de cap. Bucuraţi-vă de libertatea de a asculta toate melodiile oriunde doriţi în casă.

 • Boxe Bass Reflex cu 2 căi

  Boxe Bass Reflex cu 2 căi
 • Parcurgeţi colecţia dumneavoastră după artist, album, melodie sau gen

  Încărcaţi-vă colecţia de muzică pe unitatea hard disk încorporată în microsistemul Hi-Fi wireless Streamium sau pe PC pentru a vă bucura de orice melodie, oricând. Sistemul accesează conţinutul de muzică prin Windows Media Player (WMP), prin intermediul serverului UPnP încorporat. Apoi puteţi utiliza sistemul pentru a naviga cu uşurinţă prin întregul conţinut de muzică după album, artist, gen sau melodie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa