Telefon fără fir design Luceo

  • KA

  Telefon fără fir design Luceo

  Un nou început

  Iconic în orice privinţă, telefonul fără fir Philips Luceo aduce linii senzuale într-un design modern care se combină perfect cu afişajul integrat de pe baza secundară. Stilizarea precisă şi funcţiile fac ca Luceo să fie o lucrare de artă bine-venită în orice locuinţă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Telefon fără fir design Luceo

afişaj 1, 8", iluminare fundal albă, Difuzor receptor M6601WB/53 Caută produse similare

Un nou început

 • Afişaj cu grafică alb pe negru, cu contrast înalt, de 4,6 cm (1,8")

  Afişaj cu grafică alb pe negru, cu contrast înalt, de 4,6 cm (1,8")

  Afişajul LCD inversat, alb pe negru, cu contrast înalt, asigură citirea facilă şi se îmbină perfect cu designul general elegant al telefonului Philips Luceo.

 • Taste calibrate pentru formare precisă

  Taste calibrate pentru formare precisă

  Tastatura calibrat şi atent concepută asigură formarea precisă, în care simţi clar fiecare atingere indiferent dacă formezi un număr sau introduci un contact în agendă. Materialele şi structura tastelor au fost supuse unor teste extensive efectuate de către utilizatori pentru a găsi echilibrul perfect între forţa de apăsare şi răspunsul tastei.

 • Emisii zero când este activat modul ECO+

  Emisii zero când este activat modul ECO+

  Telefoanele Philips sunt eficiente energetic şi sunt proiectate pentru a proteja mediul. Când modul ECO este activat, radiaţiile emise sunt reduse cu până la 60% şi cu până la 95% când telefonul se încarcă. La activarea modului ECO+, radiaţiile scad la zero.

 • Difuzorul receptor vă permite să vorbiţi având mâinile libere

  Difuzorul receptor vă permite să vorbiţi având mâinile libere

  Modul Handsfree (Mâini libere) utilizează un difuzor încorporat pentru a amplifica vocea apelantului, permiţându-vă să purtaţi convorbirea fără a ţine telefonul la ureche. Această caracteristică este utilă în special când telefonul este utilizat de mai multe persoane sau când sunteţi ocupat cu mai multe activităţi.

 • Încărcaţi telefonul în orice mod

  Încărcaţi telefonul în orice mod

  Pentru fiabilitate şi confort, receptorul poate fi încărcat în ambele direcţii ale staţiei de andocare.

 • HQ-Sound: inginerie acustică de înaltă calitate pentru sunet superb

  HQ-Sound: inginerie acustică de înaltă calitate pentru sunet superb

  HQ-Sound: inginerie acustică de înaltă calitate pentru sunet superb. Ne bazăm pe decenii de experienţă şi inovaţii în dezvoltarea produselor audio Hi-Fi şi telefoanelor de vârf pentru a furniza o claritate excelentă a vocii pentru telefoanele noastre DECT. Când vine vorba despre îmbunătăţirea calităţii vocii, inginerii şi arhitecţii noştri în acustică s-au gândit la toate – componente de înaltă calitate, procesare digitală a semnalului, design acustic precis, testare avansată şi reglări fine. Rezultatul este un sunet clar şi autentic. Sunet atât de bun şi natural, ca şi cum aţi fi acolo în persoană.

 • Setări de confidenţialitate: blocare apel, mod silenţios, restricţionare apel

  Setări de confidenţialitate: blocare apel, mod silenţios, restricţionare apel

  Lista neagră restricţionează apelurile primite de la anumite numere sau care încep cu anumite cifre, ferindu-te de apelurile nedorite. Poţi bloca 4 seturi de numere. Fiecare set de numere poate consta din 1 până la 24 de cifre. Atunci când se primeşte un apel care începe cu unul dintre aceste numere sau este unul dintre cele 4 numere exacte ale apelantului, telefonul nu va suna. Cu modul silenţios, poţi dezactiva tonurile de apel pentru anumite ore, pentru a te bucura de linişte. Datorită funcţiei de restricţionare a apelurilor, poţi evita surprizele neplăcute ale unor facturi telefonice mari, blocând apelurile către numere specifice care încep cu anumite cifre.

 • Afişaj secundar de pe bază arată identitatea apelantului şi ora

  Afişaj secundar de pe bază arată identitatea apelantului şi ora

  Afişajul alb pe negru cu contrast înalt al telefonului Philips Luceo se integrează impecabil şi elegant cu baza acestuia. Afişajul arată identitatea apelantului atunci când se primeşte un apel şi ora, atunci când se află în modul de aşteptare. Poţi alege să opreşti afişajul de pe bază – astfel încât să nu te deranjeze nicio lumină – în orice moment.

 • Pereţii laterali de ghidaj de pe bază garantează andocarea sigură

  Pereţii laterali de ghidaj de pe bază garantează andocarea sigură

  Baza telefonului Philips Luceo se mândreşte cu pereţi laterali inteligent concepuţi, care nu numai că servesc drept o trăsătură de design elegantă, dar şi ajută la ghidarea sigură a receptorului în poziţie pentru andocare şi încărcare.

 • Intrări cu trei câmpuri pentru a aloca 3 numere unui singur contact

  Intrări cu trei câmpuri pentru a aloca 3 numere unui singur contact

  Acum, majoritatea persoanelor au mai multe numere de contact. Lista noastră de contacte facilitează gestionarea contactelor tale telefonice. Pur şi simplu salvezi trei numere de telefon pentru până la 100 de contacte, putând alege să selectezi trei nume diferite de câmpuri pentru numărul de telefon de acasă, de la birou sau cel mobil.

Vezi toate Specificaţile
 • *Această caracteristică necesită abonament suplimentar la serviciul ID apelant. Consultaţi operatorul de reţea local pentru detalii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa