Home Theater 5.1

  Home Theater 5.1

  Sunet surround din toate unghiurile, ca la cinema

  Peste 70% dintre persoanele care au acceptat provocarea sunetului* preferă tehnologia Philips 360Sound. Boxele 360Sound sunt concepute cu difuzoare în partea frontală şi în părţile laterale pentru a vă umple camera uniform cu sunet surround, exact ca la cinema. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet surround din toate unghiurile, ca la cinema

Obsedat de sunet

 • 360Sound vă umple camera cu sunet din toate unghiurile

  360Sound vă umple camera cu sunet din toate unghiurile

  Foarte diferit de un home theater 5.1 obişnuit, 360Sound este proiectat în mod unic cu trei drivere în fiecare boxă satelit – una frontală şi două laterale, ţintindu-le pe cele care sunt în unghi pentru a proiecta sunet ameţitor în jurul dvs. În plus faţă de principiul dipolilor, Philips utilizează un algoritm al cărui proprietar este pentru a îmbunătăţi şi mai mult efectul de sunet captivant. Construit cu componente acustice premium, precum tweetere cu dom, magneţi Neodymium şi amplificatoare digitale clasa D, 360Sound asigură sunet excepţional din toate unghiurile – oferindu-vă o adevărată experienţă cinematografică în propriul dvs. cămin.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment & informaţii şi alte conţinuturi online direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi sistemul home theater direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda televizorului. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda televizorului.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential oferă cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • DLNA Network Link pentru a vă bucura de muzică şi de clipuri video de pe PC

  DLNA Network Link pentru a vă bucura de muzică şi de clipuri video de pe PC

  DLNA Network link asigură acces facil la fotografii personale, muzică, clipuri video sau filme de pe PC sau de pe reţeaua la domiciliu. Utilizează conexiune Ethernet (LAN) cu protocol DLNA care asigură că produsele certificate DLNA vor lucra perfect împreună. Prin conectarea televizorului, sistemului home theater sau playerului Blu-ray Disc la reţeaua de domiciliu, veţi putea accesa informaţii de pe toate dispozitivele certificate DLNA. Vă puteţi accesa lumea divertismentului printr-o simplă apăsare de buton cu interfaţa intuitivă pentru utilizator, care este proiectată pentru navigare facilă.

 • Boxele clasice şi compacte vă îmbunătăţesc mediul de acasă

  Boxele clasice şi compacte vă îmbunătăţesc mediul de acasă
 • Design sofisticat cu finisări din aluminiu de înaltă calitate

  Design sofisticat cu finisări din aluminiu de înaltă calitate
Vezi toate Specificaţile
 • Pe baza testelor de sunet efectuate în rândul consumatorilor de către Synovate în luna noiembrie 2010, în Germania, având ca termen de comparaţie o companie concurentă de vârf. Datele se regăsesc în fişier.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa