Home theater 2.1 cu Blu-ray 3D

  Home theater 2.1 cu Blu-ray 3D

  Sunet surround cinematografic puternic cu bas profund

  O îmbunătăţire fără precedent a filmelor cu acest sistem home theater de la Philips. Datorită unui tweeter de 15 mm cu pâlnie şi dom din materiale moi, sunetul nu a fost niciodată atât de clar şi fără distorsiuni. Cu un sistem Bass Reflex cu „striaţii” de trei ori mai puternic decât unul normal pentru note joase extrem de realiste. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Home theater 2.1 cu Blu-ray 3D

Sunet de claritate excepţională, Wi-Fi şi Bluetooth® încorporate, 2 intrări HDMI şi ieşiri HDMI ARC, 500 W HTB5255D/12 Caută produse similare

Sunet surround cinematografic puternic cu bas profund

Obsedat de sunet

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Graţie WiFi integrat puteţi experimenta o selecţie bogată de servicii online populare prin simpla conectare a sistemului home theater direct la reţeaua de la domiciliu. Vă puteţi bucura de unele dintre cele mai bune site-uri Web care oferă filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte tipuri de conţinut online adaptat pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor.

 • Conectaţi la HDMI x 2 pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Conectaţi la HDMI x 2 pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Bucuraţi-vă de redare 3D profundă şi sunet 5.1 sau 7.1 de claritate excepţională conectând pur şi simplu ieşirea audio HDMI x 2 a playerului la conectorul receptorului AV non-3D.

 • Radio prin Internet pentru a vă bucura de posturile de radio online

  Radio prin Internet pentru a vă bucura de posturile de radio online

  Radioul prin Internet este un serviciu de transmisie audio prin Internet. Unele posturi de radio de pe internet sunt afiliate unui post sau reţele de radio tradiţionale (terestre), în timp ce altele sunt doar posturi de radio pe internet, care sunt independente şi transmit numai pe internet. Cu Radio prin Internet vă puteţi bucura de acces la posturile de radio online de oriunde din lume şi puteţi asculta o varietate mare de genuri, ştiri, sport şi divertisment sau vă puteţi conecta la posturile favorite sau de nişă.

 • Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Controalele intuitive de pe panoul tactil vă permit să controlaţi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe panoul frontal.

 • Puterea de 500 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 500 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Sunet de claritate excepţională pentru superclaritate şi realism

  Sunet de claritate excepţională pentru superclaritate şi realism
 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.
 • Utilizaţi şi încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone folosind portul USB

  Bucuraţi-vă de muzica dvs. preferată în timp ce vă încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone! Nu trebuie decât să conectaţi dispozitivul iPod/iPhone cu ajutorul cablului său USB la portul USB al sistemului home theater. Acesta încarcă dispozitivul iPod/iPhone în timpul redării, astfel încât să vă puteţi bucura de muzică şi nu trebuie să vă preocupe epuizarea bateriei dispozitivului Apple.

 • Dolby TrueHD Digital Plus pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD Digital Plus oferă cel mai curat sunet din partea sistemului dvs. home theater. Sunetul reprodus este efectiv imposibil de distins de sunetul de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

Vezi toate Specificaţile
 • DivX, DivX Certified şi siglele asociate sunt mărci înregistrate ale DivXNetworks, Inc. şi sunt utilizate pe bază de licenţă.
 • Dolby şi simbolul D dublu sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories Inc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa