SalonDry Control

Uscător de păr

  SalonDry Control

  Uscător de păr

  Uscaţi, coafaţi şi aşezaţi părul în stilul dvs.

  Preluaţi controlul uscătorului dvs. de păr cu ajutorul SalonDry Control. Putere de uscare profesională de 2200 W, un flux de aer ionic de 4 ori mai mare pentru protecţia părului şi setări multiple înseamnă rezultate excelente şi strălucitoare - de la uscat la aranjat şi coafat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uscaţi, coafaţi şi aşezaţi părul în stilul dvs.

Uscător de păr SalonDry Control

 • Profesional 2200 W pentru volum perfect.

  Profesional 2200 W pentru volum perfect.

  Acest uscător de păr de 2200 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia rezultată de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

 • Tratament cu ioni de 4 ori mai rapid pentru strălucire absolută

  Tratament cu ioni de 4 ori mai rapid pentru strălucire absolută

  Conferiţi părului un volum intens cu tratamentul ionic. Acest uscător de păr emite de 4 x mai mulţi ioni negativi decât alte uscătoare de păr. Acest flux de ioni elimină mai multă electricitate statică, tratează părul şi netezeşte cuticulele părului. Străluciţi!

 • Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet

  Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet

  Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Şase setări diferite asigură un control complet pentru coafare precisă şi personalizată.

 • Element ceramic pentru netezirea părului

  Element ceramic pentru netezirea părului

  Elementul ceramic este inclus pentru prevenirea uscării excesive. Acesta emite radiaţie infraroşie care are o căldură delicată care ajută la uscarea părului şi previne uscarea excesivă a acestuia, fără a compromite viteza şi eficienţa.

 • Jetul de aer rece îţi fixează coafura

  Jetul de aer rece îţi fixează coafura

  O funcţie profesională absolut necesară pentru aparatele de coafat. Butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare, pentru finisarea şi fixarea coafurii.

 • Difuzorul creşte volumul pentru bucle şi coafuri ample

  Difuzorul creşte volumul pentru bucle şi coafuri ample

  Difuzorul de volum usucă în mod sănătos părul, reduce electricitatea statică şi creşte volumul prin difuzarea fluxului de aer în păr. Adaugă portanţă şi maximizează volumul, mai ales când este utilizat în zona calotei şi a rădăcinilor, făcându-l perfect pentru crearea buclelor şi a coafurilor elastice.

 • Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat

  Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat

  Concentratorul uscătorului de păr funcţionează focalizând fluxul de aer prin orificiu spre anumite zone. Acesta asigură o coafare precisă şi este foarte indicat pentru retuşul sau finisarea unei coafuri.

 • Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă

  Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă

  Cârligul cauciucat este situat pe baza mânerului şi asigură o altă opţiune de depozitare, convenabilă mai ales pentru utilizarea acasă sau la un hotel.

 • Cablu de alimentare de 1,8 m

  Cablu de alimentare de 1,8 m
 • Grilaj de admisie a aerului detaşabil pentru curăţare uşoară

  Grila de admisie a aerului a acestui uscător de păr poate fi demontată pentru curăţare. Demonteaz-o şi curăţ-o periodic pentru a preveni acumulările.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa