Satinelle

Epilator

  Satinelle

  Epilator

  Satinelle Soft

  Acest nou epilator Satinelle Soft este dotat cu un sistem de masaj care vă relaxează pielea şi reduce senzaţia de epilare. Este detaşabil pentru a putea fi curăţat mai uşor.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Satinelle Soft

Epilator delicat cu sistem de masaj prin pivotare

 • Sistem de masaj pivotant

  Sistem de masaj pivotant

  Sistemul de masaj pivotant vă relaxează pielea şi diminuează senzaţia de epilare. Este detaşabil pentru a fi curăţat mai uşor.

 • Sistem unic de epilare de la Philips

  Sistem unic de epilare de la Philips

  Sistemul unic de epilare de la Philips extrage părul de la rădăcină şi vă lasă pielea netedă şi curată timp de mai multe săptămâni. Părul care creşte ulterior va fi moale şi subţire.

 • Cap de radere suplimentar

  Cap de radere suplimentar
 • Husă de călătorie inclusă

  Acest uscător de păr este livrat cu o husă de transport pentru utilizare în timpul călătoriilor. Husa elegantă este proiectată pentru a conţine uscătorul de păr şi accesoriile şi ajută la protejarea uscătorului împotriva deteriorărilor.

 • Burete de exfoliere pentru a evita firele de păr crescute în piele

  Satinelle Massage este livrat cu un burete de exfoliere care poate fi utilizat sub duş, pentru a vă pregăti picioarele pentru îndepărtarea părului. Prin folosirea regulată, picioarele dvs. vor rămâne mătăsoase, evitând creşterea din nou a părului sub piele (fire de păr crescute pe sub piele), iar pielea dvs. va fi mai netedă şi mai curăţată.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa