Necartografiat

Lampă cu raze infraroşii InfraCare

  Lampă cu raze infraroşii InfraCare

  Eliminarea eficientă a durerii

  Philips InfraCare asigură eliminarea eficientă a durerilor musculare sau articulare. Căldura infraroşie de 650 W este foarte confortabilă şi penetrează adânc pielea, îmbunătăţind circulaţia sanguină, prin urmare eliminând eficient durerea în zonele de jumătate de corp de 60x40 cm. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lampă cu raze infraroşii InfraCare

650 W, Tratament jumătate de corp, Înălţime 63, 5 cm HP3641/01 Caută produse similare

Eliminarea eficientă a durerii

Căldura razelor infraroşii penetrează adânc

 • Lampă cu halogen cu raze infraroşii de 650 W

  Lampă cu halogen cu raze infraroşii de 650 W

  Philips InfraCare HP 3643 a fost optimizat pentru eliminarea eficientă a durerii în zone de 60 x 40 cm, cum ar fi tot spatele, ambii umerii şi gâtul sau coapsele. InfraCare dispune de tehnologia inovativă a lămpilor cu infraroşu. Optica specială, filtrul şi lampa de halogen puternică de 650 W au fost optimizate pentru a oferi un tratament pentru jumătate de corp (60 x 40 cm) şi o căldură mult mai confortabilă, deoarece căldura razelor infraroşii este distribuită mai uniform.

 • Unghi reglabil cu rotire

  Unghi reglabil cu rotire

  InfraCare HP 3643 este uşor de utilizat la tratament pentru jumătate de corp şi pentru diferite situaţii (de ex. în timp ce staţi întins pe pat sau pe o canapea) datorită flexibilităţii sale maxime. Pe lângă reglarea în înălţime, carcasa lămpii poate fi poziţionată uşor pentru a trata în mod optim partea dreaptă a corpului, deplasând carcasa lămpii într-o poziţie orizontală sau verticală (stânga/dreapta 90 de grade) şi prin înclinarea ei în sus sau în jos (45 de grade).

 • Temporizator digital cu oprire automată

  Temporizator digital cu oprire automată

  Durata de tratament poate fi controlată uşor prin starea numărului de minute recomandate sau preferate. Temporizatorul digital începe numărătoarea inversă automat şi se opreşte automat la sfârşitul sesiunii.

 • Variator cu 3 setări de căldură

  Variator cu 3 setări de căldură

  Căldura razelor infraroşii oferită de InfraCare poate fi reglată uşor în funcţie de preferinţele individuale. Pot fi alese trei niveluri diferite de intensitate a căldurii, astfel tratamentul este cât mai confortabil posibil.

 • Căldura razelor infraroşii penetrează adânc

  Căldura razelor infraroşii penetrează adânc

  S-a demonstrat că lumina infraroşie elimină eficient disconfortul cauzat de dureri musculare sau articulaţii anchilozate. Căldura confortabilă emisă de razele infraroşii penetrează adânc pielea, stimulând circulaţia sanguină şi încălzind muşchii. Pe măsură ce muşchii sunt liniştiţi, aceştia se relaxează. Deoarece face ţesuturile mai pliabile, căldura reduce de asemenea redoarea şi face articulaţiile mai flexibile.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa