Aspirator electric

  Aspirator electric

  Gata cu efortul

  Acest aspirator electric Philips este excelent pentru o curăţare rapidă a podelelor: peria rotativă rapidă captează cu uşurinţă murdăria şi este uşor de manevrat. Aspiratorul este foarte silenţios şi, cu ajutorul tijei flexibile, ajunge cu uşurinţă în locurile greu accesibile. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Gata cu efortul

Ajunge cu uşurinţă în zonele dificile

 • Tijă flexibilă

  Tijă flexibilă

  Tija flexibilă asigură o curăţare uşoară, chiar şi în locurile greu accesibile. Nu mai trebuie să vă aplecaţi pentru a curăţa sub mobilă: acest aspirator se apleacă pentru dumneavoastră.

 • Perie rotativă rapidă

  Perie rotativă rapidă

  Pentru a uşura munca, o perie rotativă electrică ridică automat murdăria în compartimentul pentru murdărie integrat în aspiratorul electric. Porniţi aspiratorul electric şi strângeţi fără efort murdăria, firimiturile, firele de păr şi altele. Această acţiune dinamică a periei rotative este sigură şi eficientă pe orice podea dură sau mochetă cu păr scurt din casa dvs.

 • Baterie NiMH ecologică

  Baterie NiMH ecologică

  Bucuraţi-vă de o libertate desăvârşită de mişcare fără niciun cablu care să vă stea în cale. Bateriile puternice şi reîncărcabile NiMH vă asigură până la 50 de minute de curăţare pe podele dure. Aceste baterii NiMH sunt ecologice. Acest lucru înseamnă că nu conţin elemente foarte toxice, ceea ce le face să fie mai avantajoase pentru mediu. Suplimentar, bateriile NiMh au o putere durabilă, care asigură performanţa în timp.

 • Perii laterale

  Perii laterale

  Periile laterale de pe aspirator asigură faptul că veţi obţine un rezultat de curăţare bun, chiar şi de-a lungul pereţilor. Periile deplasează murdăria din lateral spre partea frontală a aspiratorului, astfel încât peria rotativă va colecta toată murdăria.

 • Sistem unic de extragere a tăvii pentru murdărie

  Sistem unic de extragere a tăvii pentru murdărie

  Sistemul unic de administrare a prafului îndepărtează mizeria fără efort, de pe podea în coşul de gunoi. Compartimentul se deschide la o apăsare de buton, permiţându-vă să goliţi întreg conţinutul în coşul de gunoi fără a vă apleca sau atinge murdăria.

 • Mâner ergonomic

  Mâner ergonomic

  Mânerul ergonomic asigură o prindere confortabilă. Stratul de cauciuc moale este plăcut la atingere şi vă oferă prinderea perfectă de care aveţi nevoie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa