Necartografiat
Fidelio

Fidelio

Miniboxe SoundSphere

  Fidelio

  Miniboxe SoundSphere

  Simţiţi emoţia unui concert live

  Readu-ţi muzica la viaţă cu un sunet mai intens şi mai natural oferit de tehnologia boxelor SoundSphere. Conectează aceste boxe elegante direct la PC pentru a te bucura de sunet uimitor pentru conţinutul tău multimedia. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Simţiţi emoţia unui concert live

Obsedat de sunet

 • SoundSphere pentru impresie naturală, mai profundă şi mai largă a sunetului

  SoundSphere pentru impresie naturală, mai profundă şi mai largă a sunetului

  Delectaţi-vă cu splendoarea şi energia muzicii pe care vi le oferă SoundSphere cu fiecare notă, aşa cum a intenţionat artistul. Oferind un sunet clar şi natural, SoundSphere creează o impresie a sunetului care este mai adâncă şi mai largă. Rezultatul este un sunet natural încât credeţi că artiştii cântă în faţa dvs. Fiecare boxă SoundSphere dispune de un tweeter care este suspendat deasupra incintei boxei. Tweeterul poate să emită sunetul mai clar şi în toate direcţiile. Ingineria precisă a tranziţiei audio şi poziţionarea atentă a wooferului pentru a învălui tweeterul asigură interferenţă minimă şi un sunet mult mai natural.

 • FullSound îmbunătăţeşte detaliile sonore pentru un sunet bogat şi puternic

  FullSound îmbunătăţeşte detaliile sonore pentru un sunet bogat şi puternic

  Tehnologia FullSound patentată de Philips utilizează un sistem de procesare a sunetului de ultimă generaţie pentru a îmbunătăţi redarea cu fidelitate a muzicii. Conţinutul muzical este analizat şi optimizat în mod dinamic şi pentru a vă permite să experimentaţi o muzică bogată în detalii şi cu un sunet cald.

 • Design bass-reflex pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Design bass-reflex pentru reproducerea unui bas adânc şi compact

  Încărcătura acustică a sistemului bass-reflex utilizează un tub de bas acordat la volumul acustic al boxei, pentru a reproduce un bas adânc din incinte compacte. Tubul de bas profilat, proiectat cu atenţie, facilitează circulaţia aerului şi permite obţinerea unui bas adânc şi de impact, chiar şi la volume puternice şi minimizează în acelaşi timp turbulenţele de aer care pot provoca distorsiuni.

 • Port USB pentru încărcarea altor dispozitive

  Port USB pentru încărcarea altor dispozitive

  Această boxă este prevăzută cu un port USB, care vă permite să vă încărcaţi comod dispozitivul. Nu trebuie decât să conectaţi dispozitivul cu ajutorul cablului său USB la partea din spate a boxei.

 • Putere totală de ieşire 2 x 25 W RMS

  Putere totală de ieşire 2 x 25 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Intrare AUX pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic

  Intrare AUX pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic

  Conexiunea AUX-in permite redarea directă a materialelor MP3 de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară asigurată de boxă, conexiunea AUX-in este de asemenea extrem de comodă, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 la boxă.

 • Design sofisticat cu finisări din aluminiu de înaltă calitate

  Design sofisticat cu finisări din aluminiu de înaltă calitate
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa