boxă cu andocare cu Bluetooth®

  boxă cu andocare cu Bluetooth®

  Sunetul care se potriveşte în căminul dvs., wireless

  Compatibil cu iPhone 5 şi cele mai recente iPod-uri prin intermediul conectorului Lightning. Boxa cu andocare DS3480 oferă sunet de claritate excepţională în timp ce se şi încarcă. Cu streaming prin Bluetooth şi baterie reîncărcabilă, vă puteţi bucura de muzica dvs. wireless oriunde. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă cu andocare cu Bluetooth®

conector Lightning, pentru iPod/iPhone DS3480/12 Caută produse similare

Sunetul care se potriveşte în căminul dvs., wireless

 • Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Încărcare rapidă şi redare muzică prin conectorul Lightning

  Bucuraţi-vă de muzica preferată în timp ce vă încărcaţi dispozitivul iPod/iPhone prin noul conector Lightning! Ajunge să îl andocaţi direct pe boxă pentru a reda melodiile pe care le-aţi ales manual, cu un sunet superb. Acesta vă încarcă dispozitivul şi în timpul redării, deci nu mai trebuie să vă faceţi griji că rămâneţi fără baterie.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Aplicaţie gratuită ClockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţie gratuită ClockStudio pentru radio prin Internet şi alte funcţii interesante

  Aplicaţia gratuită adaugă o gamă de funcţii interesante boxei dvs. cu andocare. Puteţi să verificaţi vremea, să vedeţi ora şi chiar să folosiţi fotografiile preferate ca tapet. ClockStudio vă permite de asemenea să ascultaţi mii de posturi radio din întreaga lume prin Internet. Mai multe actualizări pentru noi funcţii şi faţete.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

 • DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  DBB pentru a păstra tonurile joase pentru bas profund la orice nivel al volumului

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Încărcaţi al doilea dispozitiv mobil folosind portul USB

  Încărcaţi al doilea dispozitiv mobil folosind portul USB

  Pentru un plus de confort, boxa dispune şi de un port USB pentru încărcarea unui al doilea dispozitiv mobil chiar şi atunci când iPod-ul/iPhone-ul dvs. este andocat.

 • Sunet dinamic, care umple încăperea

  Cu un algoritm avansat de procesare digitală a sunetului, două drivere active de sunet şi port de bas, această boxă cu andocare vă umple camera cu sunet clar şi natural şi bas profund şi puternic.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa