Carcasă dură

  Carcasă dură

  Carcasă ultrasubţire

  Această carcasă subţire, dură combină protecţia puternică şi greutatea redusă, pentru o protecţie durabilă a iPad-ului, care este uşor de transportat când sunteţi în mişcare. Plasticul dur protejează partea posterioară şi marginile dispozitivului dvs., permiţând, în acelaşi timp, acces total la comenzi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Carcasă ultrasubţire

pentru protecţie modernă

 • Acces la toate comenzile şi la conectorul de andocare

  Orificiile acestei huse vă permit un acces confortabil la toate comenzile şi la conectorul de andocare, astfel încât puteţi utiliza dispozitivul în timp ce este protejat în interiorul acesteia.

 • Carcasă din policarbonat transparentă

  Această carcasă rigidă este confecţionată dintr-un policarbonat dur, astfel încât oferă o protecţie puternică, transparentă pentru dispozitivul dumneavoastră.

 • Protecţie rapidă şi uşoară dintr-o mişcare

  Această carcasă este fabricată dintr-un material durabil care este personalizat pentru a se potrivi perfect dispozitivului. Carcasa se rapid şi uşor, adăugând un nivel de protecţie dispozitivului dvs.

 • Designul subţire intră cu uşurinţă în geanta dvs.

  Această carcasă este proiectată pentru a adăuga protecţie cu volum minim, astfel încât să puteţi transporta uşor dispozitivul în geantă sau în rucsac pentru protecţie în timpul călătoriei.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa