Zoom

Philips Zoom DayWhite

Tratament de albire la domiciliu

  Philips Zoom DayWhite

  Tratament de albire la domiciliu

  Zile mai luminoase

  Cu Philips Zoom DayWhite, zâmbetul tău radiant şi plin de încredere nu este numai mai alb, ci şi mai sănătos. Şi, pentru că tratamentul de albire are loc acasă în propriul ritm, obţinerea acelui zâmbet strălucitor nu a fost niciodată mai comodă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Zoom DayWhite Tratament de albire la domiciliu

3 seringi, 9 aplicaţii, în diverse concentraţii DIS527/01 Caută produse similare

Zile mai luminoase

Tratament profesional de albire la domiciliu

 • Zâmbetul tău poate fi vizibil mai alb

  Zâmbetul tău poate fi vizibil mai alb

  Cu Philips Zoom DayWhite, zâmbetul tău alb poate fi vizibil mai alb, rapid şi cu rezultate maxime în doar şapte până la 14 zile.

 • Albire la domiciliu după programul tău

  Philips Zoom DayWhite îţi permite să-ţi albeşti dinţii atunci când este cel mai convenabil pentru tine. Trebuie doar să porţi lingurile de amprentă timp de 15 până la 30 minute de două ori pe zi, în funcţie de formula recomandată de medicul tău stomatolog. Şi nu îţi face griji dacă pierzi o zi. Poţi începe şi opri programul de albire pentru a se potrivi programului tău încărcat.

 • Un smalţ mai sănătos, mai puternic

  Philips Zoom DayWhite este o substanţă de albire destinată administrării la domiciliu cu putere triplă: conferă un zâmbet strălucitor, dinţi netezi şi lucioşi şi gestionează sensibilitatea dentară. Acest lucru face că zâmbetul tău să devină mai sănătos prin îmbunătăţirea smalţului, care va fi mai neted şi mai lucios până la finalul tratamentului.

 • Potrivire perfectă pentru zâmbetul tău

  Cu Philips Zoom DayWhite, stomatologul tău creează un mulaj pentru o albire personalizată care se va potrivi perfect conturul dinţilor tăi. Acest lucru înseamnă că vei obţine aceleaşi rezultate luminoase pentru un zâmbet complet!

 • Dovedit a fi sigur şi eficient pentru dinţi şi gingii

  Philips Zoom DayWhite este susţinut de studii care au demonstrat că este sigur şi eficient pentru dinţii şi gingiile tale. Şi pentru că medicul tău stomatolog îl recomandă, poţi fi sigur(ă) că rezultatele vor fi consecvente şi sigure pe orice plombe sau lucrări pe care le-ai putea avea.

 • Recomandat şi administrat sub stricta supraveghere a stomatologului tău

  Philips Zoom DayWhite este recomandat şi administrat sub stricta supraveghere a stomatologului tău, astfel încât să ştii că este cea mai bună şi mai sănătoasă opţiune pentru dinţii tăi.

 • 14 milioane de zâmbete şi încă numărăm****

  Philips Zoom DayWhite face parte din familia populară de albire Philips Zoom, marca de albire profesională numărul 1 cerută de pacienţi, care deja a primit încrederea a peste 14 de milioane de oameni****. De asemenea, vine de la aceiaşi creatori de mărci populare pe care le cunoşti şi iubeşti, inclusiv Philips Sonicare şi BreathRx, şi a fost proiectat pentru a te ajuta la îmbunătăţirea sănătăţii zâmbetului tău.

Vezi toate Specificaţile
 • Este posibil să nu fie disponibil în toate ţările.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa