Boxe multimedia 2.0

  Boxe multimedia 2.0

  Laptop-ul nu a avut niciodată un sunet atât de bun!

  Tweeter-ele High End şi difuzoarele de bas oferă o calitate a sunetului nemaiîntâlnită în boxe atât de mici. Posibilitatea de conectare USB Plug and Play elimină adaptoarele de tensiune sau bateriile. Uşoare, robuste şi compacte, aceste boxe încap perfect în orice husă de laptop.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Laptop-ul nu a avut niciodată un sunet atât de bun!

Sunet digital la purtător

 • Tehnologia digitală produce un sunet curat, de calitate

  Semnalul audio este transferat ca semnal digital, fiind convertit în semnal analogic doar în ultimul moment. Astfel sunt reduse interferenţele, iar sunetul redat are o calitate ireproşabilă.

 • Peste 75 de ani de experienţă audio

  Philips a inventat CD-ul, a coordonat echipa care a redactat specificaţiile audio USB şi a produs milioane de sisteme audio, seturi Home Cinema şi televizoare în ultimele decenii. Ca lider al inovaţiilor audio, puteţi avea încredere în calitatea excepţională a sunetului pentru sistemele PC produse de Philips.

 • Radiatoare pentru başi: sunete bass mai bune, fără subwoofer separat

  Radiatoarele pentru başi permit boxelor de mici dimensiuni să reproducă frecvenţele joase mai eficient, fără a fi necesară o dimensiune mai mare sau subwoofer separat. Vă oferă experienţa unui subwoofer real. Calitatea başilor unui sistem 2.1 este transformată într-un sistem 2.0 care ocupă mai puţin spaţiu. Aşadar başi mai buni cu spaţiu mai mic!

 • Tweetere de calitate pentru frecvenţe înalte

  Încorporarea unui tweeter de ultimă generaţie în fiecare boxă, îmbunătăţeşte semnificativ redarea frecvenţelor înalte. Muzica prinde viaţă, iar filmele au un sunet ideal, întreaga gamă de frecvenţe înalte fiind redată perfect.

 • Amplificator digital de clasă D, pentru un sunet de calitate

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital, amplificat ulterior digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB.

 • Transformaţi prezentările în experienţe multimedia

  Din cauza calităţii slabe a boxelor integrate cu care sunt dotate majoritatea calculatoarelor laptop, prezentările în Powerpoint nu valorifică, de obicei, posibilităţile audio disponibile. Boxele compacte, robuste, cu un sunet superb vă permit să le transportaţi oriunde este necesar şi să daţi prezentărilor dvs. impactul binemeritat.

 • Pot fi redate fişiere muzicale şi audio din jocuri sau filme

  Pot fi redate toate tipurile de fişiere muzicale şi fişiere audio din jocuri, filme şi de pe Internet. Astfel, veţi beneficia de o experienţă multimedia mai intensă decât oricând.

 • Design compact şi robust pentru portabilitate

  Design-ul compact permite transportul într-o geantă de laptop sau de călătorie pentru o portabilitate maximă. De asemenea, este suficient de robust pentru a prelua eventualele şocuri din timpul deplasării.

 • Complet portabil

  Dimensiunile compacte şi gestionarea inteligentă a cablurilor simplifică transportul

 • Conectare simplă la PC sau laptop prin USB

  USB Plug and Play semnifică faptul că dispozitivul este compatibil cu standardul USB şi este recunoscut de PC sau laptop. Astfel, conectarea dispozitivelor USB este cum nu se poate mai simplă.

 • Ecranarea magnetică elimină distorsiunile de pe ecranul monitorului

  Deoarece magneţii puternici din difuzoare sunt ecranaţi magnetic, nu există nici un pericol de distorsiune a imaginii sau deteriorare atunci când acestea sunt aşezate lângă ecranul monitorului PC.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa