Telefon fără fir

  Telefon fără fir

  Eleganţă inteligentă

  Lăudându-se cu un design modern şi cu un finisaj de primă clasă, acest telefon extrem de elegant fără fir are un afişaj mare, taste metalizate şi sunet de claritate excepţională. Stilul şi funcţionalitatea superbe fac ca acesta să fie tovarăşul tău ideal pentru conectare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Telefon fără fir

Afişaj 4, 6 cm / iluminare fundal albă, Difuzor receptor D4501W/53 Caută produse similare

Eleganţă inteligentă

 • ID apelant – ca să ştii întotdeauna cine te sună*

  ID apelant – ca să ştii întotdeauna cine te sună*

  Uneori e bine să ştiţi cine vă sună înainte de a răspunde. Iar caracteristica noastră pentru ID-ul apelantului vă permite să urmăriţi cine este la celălalt capăt al firului.

 • Consum de curent şi radiaţii scăzute

  Consum de curent şi radiaţii scăzute

  Telefoanele Philips au un consum de energie redus, fiind proiectate ecologic.

 • Receptor independent cu un difuzor pentru apeluri simple mâini libere

  Receptor independent cu un difuzor pentru apeluri simple mâini libere

  Modul Handsfree (Mâini libere) utilizează un difuzor încorporat pentru a amplifica vocea apelantului, permiţându-vă să purtaţi convorbirea fără a ţine telefonul la ureche. Această caracteristică este utilă în special când telefonul este utilizat de mai multe persoane sau când sunteţi ocupat cu mai multe activităţi.

 • HQ-Sound: inginerie acustică de înaltă calitate pentru sunet superb

  HQ-Sound: inginerie acustică de înaltă calitate pentru sunet superb

  Telefoanele fără fir Philips cu HQ-Sound: construite pe decenii de experienţă şi inovaţii în dezvoltarea produselor audio Hi-Fi şi telefoanelor de vârf pentru a furniza o claritate excelentă a vocii pentru telefoanele noastre DECT. Când vine vorba despre îmbunătăţirea calităţii vocii, inginerii şi arhitecţii noştri în acustică s-au gândit la toate – componente de înaltă calitate, procesare digitală a semnalului, design acustic precis, testare avansată şi reglări fine. Rezultatul este un sunet clar şi autentic. Sunet atât de bun şi natural, ca şi cum aţi fi acolo în persoană.

 • Setări de confidenţialitate: blocare apel, mod silenţios, restricţionare apel

  Setări de confidenţialitate: blocare apel, mod silenţios, restricţionare apel

  Lista neagră restricţionează apelurile primite de la anumite numere sau care încep cu anumite cifre, ferindu-te de apelurile nedorite. Poţi bloca 4 seturi de numere. Fiecare set de numere poate consta din 1 până la 24 de cifre. Atunci când se primeşte un apel care începe cu unul dintre aceste numere sau este unul dintre cele 4 numere exacte ale apelantului, telefonul nu va suna. Cu modul silenţios, poţi dezactiva tonurile de apel pentru anumite ore, pentru a te bucura de linişte. Datorită funcţiei de restricţionare a apelurilor, poţi evita surprizele neplăcute ale unor facturi telefonice mari, blocând apelurile către numere specifice care încep cu anumite cifre.

 • Profile MySound pentru a se potrivi preferinţei dvs. legate de sunet

  Profile MySound pentru a se potrivi preferinţei dvs. legate de sunet

  Percepţia sunetului este subiectivă, şi fiecare are propriile preferinţe de ascultare. MySound readuce personalitatea fiecărei conversaţii permiţându-vă să alegeţi profilul audio care se potriveşte cel mai bine preferinţelor dvs. legate de sunet: Clar – pentru a face vocile să sune mai clare ; Lin – pentru tonuri prietenoase, line; Cald – pentru a face vocile să sune primitoare şi calde.

 • Intrări cu două câmpuri pentru a aloca 2 numere unui singur contact

  Intrări cu două câmpuri pentru a aloca 2 numere unui singur contact

  Acum, majoritatea persoanelor au mai multe numere de contact. Lista noastră de contacte facilitează gestionarea contactelor tale telefonice. Pur şi simplu salvezi două numere de telefon, având posibilitatea de a alege să selectezi două dintre cele trei nume diferite de câmpuri pentru numărul de telefon de acasă, de la birou sau cel mobil.

 • Tastatură cu iluminare de fundal pentru acces rapid chiar şi în camere întunecate

  Tastatură cu iluminare de fundal pentru acces rapid chiar şi în camere întunecate

  Tastele sunt uşor de citit în condiţii de iluminare scăzută şi noaptea, graţie iluminării de fundal albe.

 • Durată de convorbire de până la 16 de ore pentru o singură încărcare

  Durată de convorbire de până la 16 de ore pentru o singură încărcare
 • Afişaj cu grafică, cu contrast înalt, de 4,6 cm (1,8")

  Afişaj cu grafică, cu contrast înalt, de 4,6 cm (1,8")
Vezi toate Specificaţile
 • *Această caracteristică necesită abonament suplimentar la serviciul ID apelant. Consultaţi operatorul de reţea local pentru detalii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa