Xenium

Smartphone

  Xenium

  Smartphone

  Durată în standby de 19 zile într-un design subţire

  Fă cunoştinţă cu cel mai recent telefon Philips X818, care îţi oferă o gamă întreagă de funcţii inteligente într-un corp elegant! Baterie de 3900 mAh, afişaj FHD de 5,5” cu tehnologie SoftBlue şi strat antibacterian, toate permiţându-ţi să explorezi o lume fascinantă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Smartphone

X818, Alb+Champagne, LTE(TD/FDD)/TD-SCDMA/WCDMA/GSM CTX818CP/58 Caută produse similare

Durată în standby de 19 zile într-un design subţire

 • SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  Organizaţi-vă viaţa mai bine şi păstraţi-vă contactele separate prin utilizarea a 2 numere de telefon diferite. Cu SIM dual, nu trebuie să purtaţi două telefoane.

 • Acces pe bază de amprentă la aplicaţiile personale

  Autentificarea inteligentă prin amprentă restricţionează accesul la telefonul mobil Philips şi la datele acestuia, permiţându-ţi doar ţie să le utilizezi – folosind amprenta unică. Nu trebuie decât să îţi înregistrezi amprenta prin intermediul senzorului de amprentă încorporat în telefon. Printr-o glisare rapidă cu degetul, sistemul îţi va verifica identitatea şi îţi va permite utilizarea exclusivă a telefonului şi a funcţiilor şi aplicaţiilor sale uimitoare.

 • Experienţă excelentă de navigare cu Dual 4G (TDD-LTE/FDD-LTE)

  Telefonul mobil Philips încorporează radio 4G în modul dual, care îţi permite să utilizezi internetul mobil la viteze ameţitoare în reţelele TDD-LTE şi FDD-LTE. Acum te poţi bucura de o acoperire LTE mai largă cu un singur telefon.

 • Cea mai bună viteză cu procesorul cu opt nuclee de 2,0 GHz

  Fii în fruntea tuturor cu puternicul procesor cu opt nuclee de 2,0 GHz de pe telefonul mobil Philips. Fără îndoială, această sursă de putere fenomenală se potriveşte perfect cu nevoile tale exigente, aşa cum nu a mai făcut-o niciun alt procesor înaintea lui – indiferent dacă te uiţi la clipuri video, descarci pagini web sau te bucuri de jocuri captivante – şi cu o calitate excepţională a imaginii de pornire. Cu viteze fulger ca aceasta, ce să nu îţi placă?

 • Afişaj FHD IPS de 5,5” pentru detalii bogate de vizualizare

  Telefonul mobil Philips este echipat cu un afişaj Full HD impresionant de 5,5”, care oferă culori cu adevărat vii şi detalii extrem de clare. Tehnologia IPS asigură o vizualizare excelentă din orice unghi, în timp ce culorile intense şi imaginile vii oferă o experienţă amplă de vizualizare. În plus, navigarea pe ecranul lat este rapidă şi fără efort. Fie că accesezi site-urile web preferate, fie că vizualizzei ultimele fotografii sau clipuri video, ecranul de 5” îţi oferă imagini de neegalat chiar şi în timp ce te deplasezi.

 • Baterie Li-ion de 3900 mAh la superlativ

  Telefonul mobil Philips este livrat cu o baterie de 3900 mAh pentru conexiune perfectă şi de durată când te afli în deplasare. Cu performanţa excepţională a bateriei, poţi spulbera grijile supărătoare legate de pierderea apelurilor importante de la contactele profesionale şi personale. Şi atunci când atât problemele profesionale, cât şi cele personale au fost rezolvate spre satisfacţia ta, te poţi concentra pe experienţe extraordinare de joc şi navigare la o singură încărcare, datorită celei mai bune tehnologii de alimentare a telefonului.

 • Tastă de economisire a energiei şi tehnologie Xpower pentru a economisi cu până la 10 % mai multă energie

  Apăsând tasta de economisire a energiei, poţi activa funcţia de reducere a consumului de energie. Aceasta va dezactiva funcţiile WiFi, GPS şi Bluetooth, reducând totodată intensitatea luminoasă a afişajului. În plus, datorită noii tehnologii X-power, telefoanele mobile Philips sunt optimizate pentru a oferi o durată în standby şi o durată de utilizare a bateriei de neegalat. Reglând curentul prin procesor, tehnologia Xpower poate să ofere economii semnificative de energie atunci când foloseşti navigarea GPS, vizionezi clipuri video, asculţi muzică sau te joci.

 • Camera foto PDAF de 16 MP focalizează mai rapid şi oferă fotografii minunate

  Nu mai pierde niciun moment perfect de imortalizat cu telefonul mobil Philips. Fie că fotografiezi în lumină slabă sau în condiţii macro, camera foto PDAF de 16 megapixeli cu bliţ va surprinde fiecare detaliu preţios. În comparaţie cu focalizarea automată tradiţională, cu senzor de detecţie a fazei încorporat, PDAF poate fi mai rapid şi poate focaliza cu precizie mai mare, astfel că vei obţine o fotografie grozavă, mai ales în condiţii de lumină scăzută.

 • Memorie încorporată de 32 GB şi 3 GB de RAM pentru o experienţă excelentă

  Smartphone-ul Philips vine cu o memorie încorporată de 32 GB pentru a putea să iei mai multe cu tine în mişcare. Cu o astfel de capacitate generoasă de stocare, disponibilă pentru nevoile tale în continuă dezvoltare, beneficiezi de mai mult spaţiu pentru aplicaţiile şi fotografiile preferate şi pentru documentele importante. Cei 3 GB de RAM îţi permit să beneficiezi de performanţe excelente în timpul liber, atunci când te joci sau vizionezi filme.

 • Android 6.0

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

 • Tehnologie cu LED-uri SoftBlue care este delicată cu ochii şi oferă culori uimitoare

  Conceput pentru tine, telefonul mobil Philips Brilliance dispune de tehnologie cu LED-uri SoftBlue, care este delicată cu ochii şi oferă imagini uimitoare, pline de culoare. Tehnologia SoftBlue foloseşte o tehnologie inteligentă pentru a reduce undele de lumină albastră dăunătoare, fără a afecta culoarea sau imaginea afişajului.

Vezi toate Specificaţile
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Memoria efectivă disponibilă pentru utilizatorul final poate varia în funcţie de piaţă datorită configurării prealabile.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa