Xenium

Xenium

  Xenium

  Xenium

  Proiectat pentru dumneavoastră

  Philips X588 are un afişaj HD integrat de 5” cu tehnologie SoftBlue care îţi protejează ochii de lumina albastră periculoasă. Împreună cu bateria de 5000 mAh, telecomanda IR şi Dual 4G, acest telefon îţi va permite să te bucuri din plin de viaţă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Xenium

X588, Negru, FDD-LTE/TDD-LTE/WCDMA/GSM CTX588BK/00 Caută produse similare

Proiectat pentru dumneavoastră

 • Fotografii de calitate cu ajutorul camerei de 13 megapixeli cu focalizare automată, cu bliţ

  Fotografii de calitate cu ajutorul camerei de 13 megapixeli cu focalizare automată, cu bliţ

  Bucură-te de uimitoarea cameră de 13 megapixeli a telefonului mobil Philips, care oferă o calitate desăvârşită a imaginii. În plus, dă o notă aparte fotografiilor tale cu ajutorul unei game fantastice de efecte creative. Datorită diferitelor moduri de fotografiere, cum ar fi retuşarea automată a feţei, efecte de machiaj, imagistică High Dynamic Range (HDR), panoramic şi fotografiere continuă, eşti la un clic distanţă de a deveni un geniu fotograf.

 • SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  Organizaţi-vă viaţa mai bine şi păstraţi-vă contactele separate prin utilizarea a 2 numere de telefon diferite. Cu SIM dual, nu trebuie să purtaţi două telefoane.

 • Încărcare rapidă care economiseşte timp pentru viaţa urbană

  Încărcare rapidă care economiseşte timp pentru viaţa urbană

  Însufleţeşte-ţi telefonul cu o încărcare rapidă graţie acestei funcţii incredibile. În timp ce încărcarea convenţională durează câteva ore, cu încărcarea rapidă nu trebuie să îţi mai faci griji în privinţa descărcării bateriei înainte de a fugi din casă pentru o serie de întâlniri importante. Nu ai nevoie decât de o încărcare de câteva minute pentru a-ţi începe ziua cu încrederea că telefonul poate ţine pasul. Această funcţie poate să îţi schimbe complet viaţa.

 • Memorie încorporată de 32 GB şi 3 GB de RAM pentru o experienţă excelentă

  Smartphone-ul Philips vine cu o memorie încorporată de 32 GB pentru a putea să iei mai multe cu tine în mişcare. Cu o astfel de capacitate generoasă de stocare, disponibilă pentru nevoile tale în continuă dezvoltare, beneficiezi de mai mult spaţiu pentru aplicaţiile şi fotografiile preferate şi pentru documentele importante. Cei 3 GB de RAM îţi permit să beneficiezi de performanţe excelente în timpul liber, atunci când te joci sau vizionezi filme.

 • Afişaj de 5" HD IPS pentru detalii bogate de vizualizare

  Telefonul tău mobil Philips este echipat cu un afişaj impresionant de 5" de înaltă definiţie, care oferă culori cu adevărat vibrante şi detalii de o fineţe superioară. Tehnologia IPS asigură o vizualizare excelentă din orice unghi, în timp ce culorile vibrante şi imaginile vii redau o experienţă amplă de vizualizare. În plus, navigarea pe ecranul lat este rapidă şi fără efort. Fie că accesezi site-urile preferate, fie că urmăreşti ultimele fotografii sau clipuri video, ecranul de 5" îţi oferă imagini de neegalat chiar şi în timp ce te deplasezi.

 • Controlul de la distanţă IR încorporat gestionează aparatele electrocasnice dintr-o mişcare.

  Fiind dotat cu funcţia IR încorporată, telefonul mobil Philips poate controla peste 4.000 de mărci de aparate elecrocasnice şi 200.000 de modele de telecomenzi prin aplicaţia telecomandă, furnizată împreună cu telefonul. Cu S326 poţi controla televizorul, aerul condiţionat, DVD-ul, luminile şi poţi uita de cele mai multe telecomenzi din casă.

 • Baterie Li-ion 5000 mAh la superlativ

  Telefonul tău mobil Philips este livrat cu o baterie de 5000 mAh, care iese în evidenţă pentru conexiune perfectă şi de durată când te afli în deplasare. Cu o performanţă a bateriei atât de excepţională, poţi spulbera grijile supărătoare legate de ratarea apelurilor importante de la contactele tale profesionale şi personale. Şi atunci când atât problemele profesionale, cât şi cele personale, au fost rezolvate spre satisfacţia ta, te poţi îndrepta spre experienţe transcendentale de joc şi navigare cu o singură încărcare, mulţumită celei mai bune tehnologii de alimentare a telefonului.

 • Tehnologie cu LED-uri SoftBlue care este delicată cu ochii şi oferă culori uimitoare

  Conceput pentru tine, telefonul mobil Philips Brilliance dispune de tehnologie cu LED-uri SoftBlue, care este delicată cu ochii şi oferă imagini uimitoare, pline de culoare. Tehnologia SoftBlue foloseşte o tehnologie inteligentă pentru a reduce undele de lumină albastră dăunătoare, fără a afecta culoarea sau imaginea afişajului.

Vezi toate Specificaţile
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Specificaţiile indicate sunt bazate pe încărcarea iniţială completă a bateriei testată într-un laborator cu funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi oprite. Performanţa reală va depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.
 • Specificaţiile indicate pot suferi modificări fără aviz prealabil.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa