Xenium

Smartphone

  Xenium

  Smartphone

  O alegere inteligentă

  Lucraţi inteligent cu Xenium W6500 de la Philips în comunicarea dvs. zilnică. Cu ajutorul unui procesor quad core de 1,2 GHz, al unui ecran cu afişaj IPS qHD de 4,3'', sistemului Android 4.2 şi modului dual, acest telefon vă permite să trăiţi viaţa cu mai multă bucurie şi împlinire decât oricând. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O alegere inteligentă

utilizând comutatorul cu economie de energie

 • Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,2 GHz

  Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,2 GHz

  Telefonul dvs. mobil de la Philips măreşte sau micşorează imaginea mai uşor ca niciodată, graţie puternicului procesor quad core de 1,2 GHz. Acest aparat puternic ţine pasul cu cerinţele dvs. de realizare a sarcinilor multiple la o viteză mult mai mare. Încărcaţi pagini Web cu viteza luminii, urmăriţi clipuri video neîntrerupt şi în plus, obţineţi animaţii rapid - şi când spunem rapid, chiar vorbim serios! Jocurile sunt armonioase şi captivante, cu o calitate excepţională a imaginii.

 • Ecran tactil HD de 4,3" pentru detalii bogate de vizualizare

  Ecran tactil HD de 4,3" pentru detalii bogate de vizualizare

  Telefonul dvs. mobil Philips vine dotat cu un afişaj impresionant de 4,3" qHD care va stârni invidie în rândul colegilor dvs. Afişajul asigură o vizualizare minunată din orice unghi, în timp ce culorile vibrante şi imaginile vii redau o experienţă amplă de vizualizare. Pentru a încheia lista, navigarea pe ecranul lat este de asemenea rapidă şi fără efort. Indiferent dacă vă lăudaţi cu ultimele dvs. fotografii sau navigaţi pe site-urile Web preferate, ecranul de 4,3" vă oferă o delectare vizuală de neegalat atunci când sunteţi în deplasare.

 • Android 4.2

  Android 4.2

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

 • Durată de convorbire de până la 13 ore

  Durată de convorbire de până la 13 ore

  Telefonul poate accepta până la 13 ore de conversaţie la o singură încărcare.

 • Bucuraţi-vă de până la 10 ore de navigare pe Internet

  Bucuraţi-vă de până la 10 ore de navigare pe Internet

  Bucuraţi-vă de până la 10 ore de navigare pe Internet dintr-o singură încărcare.

 • Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Telefonul dvs. mobil Philips încorporează două cartele SIM pentru a vă permite să accesaţi conexiunile WCDMA şi GSM simultan. Acum vă puteţi bucura de o acoperire mobilă mai mare pe două reţele, cu un singur telefon.

 • Accesaţi cu un singur clic modul de economisire a energiei

  Accesaţi cu un singur clic modul de economisire a energiei

  Acest comutator cu economie de energie poate fi cea mai convenabilă funcţie a telefonului dvs. mobil Philips. Dând clic pe butonul amplasat pe panoul lateral, puteţi activa această funcţie pentru a ajuta la conservarea bateriei telefonului dvs. Aceasta va opri funcţiile Wi-Fi, GPS şi Bluetooth şi va reduce intensitatea luminoasă a afişajului de pe ecran în acelaşi timp. Pe lângă evitarea clicurilor multiple necesare pentru efectuarea aceloraşi paşi pe un alt telefon, acest buton inteligent şi totuşi comod este cu siguranţă folositor persoanelor care utilizează foarte mult telefonul mobil.

 • Fotografii de calitate cu ajutorul camerei cu bliţ de 8 megapixeli AF

  Fotografii de calitate cu ajutorul camerei cu bliţ de 8 megapixeli AF

  Fotografiaţi ca un profesionist în timp ce vă deplasaţi, cu ajutorul camerei de 8 megapixeli cu focalizare automată de pe telefonul dvs. mobil Philips. Surprindeţi momentele efemere ale vieţii - mari sau mici - la o claritate uimitoare şi vă puteţi mândri cu ele în faţa prietenilor şi familiei. Iar bliţul încorporat înseamnă că puteţi face fotografii superbe chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută - astfel, nu veţi rata nicio fotografie memorabilă, indiferent dacă este noapte sau zi.

 • Partajaţi conţinutul de pe telefon wireless pe televizorul dvs. Philips Smart TV

  Partajaţi conţinutul de pe telefon wireless pe televizorul dvs. Philips Smart TV

  Atunci când conţinutul incitant de pe telefonul dvs. este prea interesant pentru a fi partajat pe un ecran de mici dimensiuni, redarea wireless de pe telefon pe televizor oferită de telefonul dvs. mobil Philips este foarte utilă. Această funcţie vă permite să partajaţi cele mai captivante fotografii şi clipuri video pe televizorul dvs. Smart TV în confortul camerei dvs. de zi cu familia şi prietenii. Sau puteţi transmite muzică wireless de pe telefonul dvs., fie pentru a o reda la volum mare pe televizor, fie pentru grupuri mari de persoane sau pentru relaxarea în linişte. Vă puteţi folosi telefonul mobil Philips şi ca telecomandă pentru a naviga prin canale sau chiar pentru reglarea setărilor, graţie aplicaţiei preîncărcate MyRemote.

 • Designul husei de telefon poate fi schimbat

  Pentru a vă satisface pasiunea pentru modă, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu designuri ale husei care pot fi modificate. Alegeţi dintr-o gamă incitantă de culori frumoase şi vii pentru a vă ajuta să vă stabiliţi dispoziţia în fiecare zi!

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare cu Bluetooth oprit. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Compatibil doar cu anumite modele Philips Smart TV. Pentru detalii suplimentare, interesaţi-vă la cel mai apropiat distribuitor Philips.
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.
 • Conexiunile GPS/AGPS sunt supuse disponibilităţii reţelei locale şi serviciilor de date, iar furnizorii pot cere utilizatorilor taxe suplimentare. Timpii de conectare pot fi de asemenea afectaţi de factori externi, cum ar fi mediul înconjurător, vremea etc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa