Smartphone

  Smartphone

  Lucraţi inteligent, jucaţi-vă inteligent

  Noul Philips W536 oferă modalităţi noi şi incitante de realizare a sarcinilor multiple pentru a profita la maxim de activităţile şi jocurile dvs. Trăiţi viaţa la maxim cu acest telefon 3G cu sistem de operare Android 4.0 şi procesor dual core de 1 GHz. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lucraţi inteligent, jucaţi-vă inteligent

Creat de Android

 • Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Bucuraţi-vă de culori strălucitoare şi imagini vibrante cu cea mai uşoară atingere sau apăsare. Beneficiind de ecranul tactil capacitiv WVGA TFT de 4'', telefonul vă permite să vă bucuraţi de navigare lină aşa cum nu aţi mai experimentat niciodată. Indiferent dacă vă uitaţi prin imagini sau pe site-uri web sau măriţi imaginea în meniuri şi aplicaţii, ecranul tactil este o încântare pentru ochi.

 • GPS încorporat pentru o navigare convenabilă

  GPS încorporat pentru o navigare convenabilă

  Ţineţi evidenţa locurilor în care mergeţi, găsiţi locaţii şi descoperiţi locuri noi rapid şi uşor! Dispunând de o hartă validă, receptorul GPS încorporat al telefonului dvs. vă poate ajuta să navigaţi aşa cum doriţi.

 • Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Mod dual (WCDMA şi GSM), acoperire duală

  Telefonul dvs. mobil Philips încorporează două cartele SIM pentru a vă permite să accesaţi conexiunile WCDMA şi GSM simultan. Acum vă puteţi bucura de o acoperire mobilă mai mare pe două reţele, cu un singur telefon.

 • Acces la Internet din mers prin intermediul conexiunii WLAN

  Acces la Internet din mers prin intermediul conexiunii WLAN

  Cu WLAN, vă puteţi bucura de acces rapid la Internet de pe telefonul dvs. mobil. Răsfăţaţi-vă navigând pe web sau trimiţând e-mailuri şi fişiere.

 • Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1 GHz

  Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1 GHz

  Acum puteţi experimenta o performanţă a smartphone-ului chiar mai lină şi mai elegantă, graţie procesorului dual core de 1 GHz de pe telefonul dvs. mobil Philips. Datorită acestei caracteristici, efectuarea de sarcini multiple între aplicaţiile telefonului dvs. este floare la ureche. În plus, pregătiţi-vă pentru o navigare pe web rapidă ca fulgerul, o calitate remarcabilă a fotografiilor şi elemente vizuale fără egal în jocuri.

 • Cameră foto cu focalizare automată de 5 megapixeli şi flash

  Cameră foto cu focalizare automată de 5 megapixeli şi flash

  Capturarea momentelor memorabile este extrem de simplă. Un flash încorporat vă permite să capturaţi imagini clare, precise - chiar şi în condiţii de iluminare slabă.

 • Android 4.0

  Android 4.0

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

 • Date rapide cu HSDPA şi HSUPA

  Acum telefonul dvs. poate ţine uşor pasul cu calculatorul când vine vorba despre viteza şi capacitatea de transfer a datelor. Cu tehnologie 3D îmbunătăţită sub forma HSUPA de 5,75 Mbps şi HSDPA de 7,2 Mbps, puteţi încărca şi descărca cu uşurinţă fişiere sau accesa e-mailuri şi pagini web de pe telefonul dvs. mobil Philips cu o viteză similară conexiunii de bandă largă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa