Xenium

  Xenium

  Alimentat de victorie

  Smartphone-ul Philips V526 LTE, alimentat de tehnologia inovatoare X-power şi bateria li-ion de 5000 mAh, rămâne în standby până la 47 de zile după încărcare. Depăşeşte orice obstacol şi bucură-te de viteza ideală a datelor cu reţeaua LTE. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Xenium

V526, bleumarin, LTE(TD/FDD)/TD-SCDMA/WCDMA/GSM CTV526NY/58 Caută produse similare

Alimentat de victorie

 • SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  Organizaţi-vă viaţa mai bine şi păstraţi-vă contactele separate prin utilizarea a 2 numere de telefon diferite. Cu SIM dual, nu trebuie să purtaţi două telefoane.

 • Fotografii de calitate cu ajutorul camerei de 13 megapixeli cu focalizare automată, cu bliţ

  Fotografii de calitate cu ajutorul camerei de 13 megapixeli cu focalizare automată, cu bliţ

  Bucură-te de uimitoarea cameră de 13 megapixeli a telefonului mobil Philips, care oferă o calitate desăvârşită a imaginii. În plus, dă o notă aparte fotografiilor tale cu ajutorul unei game fantastice de efecte creative. Datorită diferitelor moduri de fotografiere, cum ar fi retuşarea automată a feţei, efecte de machiaj, imagistică High Dynamic Range (HDR), panoramic şi fotografiere continuă, eşti la un clic distanţă de a deveni un geniu fotograf.

 • Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Telefonul dvs. mobil de la Philips măreşte sau micşorează imaginea mai uşor ca niciodată, graţie puternicului procesor quad core de 1,3 GHz. Acest aparat puternic ţine pasul cu cerinţele dvs. de realizare a sarcinilor multiple la o viteză mult mai mare. Încărcaţi pagini Web cu viteza luminii, urmăriţi clipuri video neîntrerupt şi în plus, obţineţi animaţii rapid - şi când spunem rapid, chiar vorbim serios! Jocurile sunt armonioase şi captivante, cu o calitate excepţională a imaginii.

 • Durată în standby de până la 47 de zile

  Telefonul poate rămâne pornit continuu şi în modul standby timp de până la 47 de zile după o singură încărcare.

 • Durată de convorbire de până la 28 de ore

  Telefonul poate accepta până la 28 de ore de conversaţie după o singură încărcare.

 • Durată de navigare LTE de până la 16 ore

  Telefonul poate accepta până la 16 ore de navigare pe reţeaua de mare viteză LTE după o singură încărcare.

 • Tehnologia Xpower oferă o durată de viaţă a bateriei cu până la 16% mai mare

  Echipate cu noua tehnologie X-power, telefoanele mobile Philips sunt optimizate astfel încât să ofere o durată de viaţă a bateriei şi o durată în standby inegalabile. Prin reglarea curentului GPU, tehnologia Xpower poate economisi considerabil energia atunci când utilizaţi navigaţia GPS, jucaţi jocuri, vizionaţi clipuri video şi ascultaţi muzică

 • Experienţa unei încărcări extrem de eficiente cu încărcarea rapidă 2A

  Prin optimizarea designului circuitelor, protecţia IC la încărcare, echipată cu un încărcător de mare capacitate poate oferi o încărcare rapidă pentru telefonul mobil. Funcţia de încărcare rapidă 2A te ajută să economiseşti timp şi îţi oferă o experienţă de încărcare mult mai eficientă.

 • Experienţă de navigare excelentă cu 4G dublu

  Telefonul tău mobil Philips încorporează o antenă 4G dublu mod, care îţi permite să utilizezi Internetul mobil la viteze ameţitoare în reţelele FDD-LTE şi TD-LTE. Acum te poţi bucura de o acoperire LTE mai amplă cu un singur telefon.

 • Acceptă 5 moduri şi 16 benzi de frecvenţă de reţea

  Telefonul tău Philips acceptă modurile de reţea TD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, TD-WCDMA, GSM şi 16 tipuri de benzi de frecvenţă de reţea. Poţi trece liniştit de la un operator la altul, fără să schimbi telefonul mobil.

 • Afişaj de 5" HD IPS pentru detalii bogate de vizualizare

  Telefonul tău mobil Philips este echipat cu un afişaj impresionant de 5" de înaltă definiţie, care oferă culori cu adevărat vibrante şi detalii de o fineţe superioară. Tehnologia IPS asigură o vizualizare excelentă din orice unghi, în timp ce culorile vibrante şi imaginile vii redau o experienţă amplă de vizualizare. În plus, navigarea pe ecranul lat este rapidă şi fără efort. Fie că accesezi site-urile preferate, fie că urmăreşti ultimele fotografii sau clipuri video, ecranul de 5" îţi oferă imagini de neegalat chiar şi în timp ce te deplasezi.

 • Android 5.1

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile
 • Cardul de memorie microSD nu este inclus.
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Specificaţiile indicate sunt bazate pe încărcarea iniţială completă a bateriei testată într-un laborator cu funcţiile Bluetooth şi Wi-Fi oprite. Performanţa reală va depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.
 • Memoria efectivă disponibilă pentru utilizatorul final poate varia în funcţie de piaţă datorită configurării prealabile.
 • Specificaţiile indicate pot suferi modificări fără aviz prealabil.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa