Smartphone

  Smartphone

  Superb, de la prima atingere

  Dovada eleganţei adevărate se află în detalii. Şi fiecare detaliu al modelului Philips S308 prelucrat cu meticulozitate, de la confortul suprem de manevrare al panoului posterior înclinat la 63 de grade, până la culoarea intensă, modernă, nu poate decât să stârnească admiraţie Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Superb, de la prima atingere

 • Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1 GHz

  Performanţă mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1 GHz

  Acum puteţi experimenta o performanţă a smartphone-ului chiar mai lină şi mai elegantă, graţie procesorului dual core de 1 GHz de pe telefonul dvs. mobil Philips. Datorită acestei caracteristici, efectuarea de sarcini multiple între aplicaţiile telefonului dvs. este floare la ureche. În plus, pregătiţi-vă pentru o navigare pe web rapidă ca fulgerul, o calitate remarcabilă a fotografiilor şi elemente vizuale fără egal în jocuri.

 • Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Bucuraţi-vă de culori strălucitoare şi imagini vibrante cu cea mai uşoară atingere sau apăsare. Beneficiind de ecranul tactil capacitiv WVGA TFT de 4'', telefonul vă permite să vă bucuraţi de navigare lină aşa cum nu aţi mai experimentat niciodată. Indiferent dacă vă uitaţi prin imagini sau pe site-uri web sau măriţi imaginea în meniuri şi aplicaţii, ecranul tactil este o încântare pentru ochi.

 • Cameră de 5 megapixeli

  Cameră de 5 megapixeli

  Bucuraţi-vă de momente fericite cu imagini de o claritate extraordinară, datorită camerei de 5 megapixeli a telefonului.

 • Android 4.2

  Android 4.2

  Pus în valoare de Android, telefonul dvs. mobil Philips vine echipat cu o platformă mobilă complet personalizabilă, deschisă unei game largi de aplicaţii şi funcţii inteligente. Găsiţi-vă PC-ul de buzunar, consola de jocuri şi telefonul, încorporate convenabil într-un singur dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa