Smartphone

  Smartphone

  Comunică cu stil

  Philips S307, noul telefon conceput într-un ton de culoare unic, care se potriveşte cu stilul tău preferat al sezonului. Remarcă-te şi ieşi în evidenţă din mulţime luând decizia potrivită. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Smartphone

S307, Negru cu galben, WCDMA / GSM CTS307YL/00 Caută produse similare

Comunică cu stil

 • Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Performanţă sporită cu procesorul quad core de 1,3 GHz

  Telefonul dvs. mobil de la Philips măreşte sau micşorează imaginea mai uşor ca niciodată, graţie puternicului procesor quad core de 1,3 GHz. Acest aparat puternic ţine pasul cu cerinţele dvs. de realizare a sarcinilor multiple la o viteză mult mai mare. Încărcaţi pagini Web cu viteza luminii, urmăriţi clipuri video neîntrerupt şi în plus, obţineţi animaţii rapid - şi când spunem rapid, chiar vorbim serios! Jocurile sunt armonioase şi captivante, cu o calitate excepţională a imaginii.

 • SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  SIM dual pentru 2 grupuri de contacte

  Organizaţi-vă viaţa mai bine şi păstraţi-vă contactele separate prin utilizarea a 2 numere de telefon diferite. Cu SIM dual, nu trebuie să purtaţi două telefoane.

 • Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Ecran tactil capacitiv WVGA TFT de 4''

  Bucuraţi-vă de culori strălucitoare şi imagini vibrante cu cea mai uşoară atingere sau apăsare. Beneficiind de ecranul tactil capacitiv WVGA TFT de 4'', telefonul vă permite să vă bucuraţi de navigare lină aşa cum nu aţi mai experimentat niciodată. Indiferent dacă vă uitaţi prin imagini sau pe site-uri web sau măriţi imaginea în meniuri şi aplicaţii, ecranul tactil este o încântare pentru ochi.

 • Designul ergonomic şi cromatic asigură confort şi eleganţă

  Telefonul mobil Philips are un design ergonomic care îl face mai confortabil. Designul său cromatic deosebit te va cuceri de la prima vedere. Oriunde ai merge, stilul şi eleganţa extraordinară a acestuia te vor însoţi.

Vezi toate Specificaţile
 • Disponibilitatea anumitor funcţii depinde de existenţa unui abonament valid pentru servicii de la operatorul dvs. de reţea.
 • Toate imaginile au scop informativ. Caracteristicile reale ale produsului, cum ar fi culorile telefonului şi capturile de ecran, pot fi diferite de cele ilustrate.
 • Slotul pentru card de memorie MicroSD acceptă carduri de memorie MicroSD cu o capacitate de până la 32 GB. Cardul de memorie MicroSD nu este inclus.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa