Boxe cinema Zenit

  Boxe cinema Zenit

  Bucură-te de aspectul şi de senzaţia Zen

  Bucură-te de simplitate pură cu boxele cinema Philips Zenit şi de un sunet natural şi echilibrat, de la un design din materiale moderne şi autentice. Gestionarea inteligentă a cablurilor şi un subwoofer wireless asigură o experienţă sublimă şi lipsită de dezordine. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxe cinema Zenit

Subwoofer wireless 3.1 CH, Bluetooth® şi NFC, HDMI 4K-2K CSS5330G/12 Caută produse similare

Bucură-te de aspectul şi de senzaţia Zen

Fără cabluri şi fără dezordine

 • Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de conţinutul ultra HD

  Trecere HDMI 4K2K pentru a te bucura de conţinutul ultra HD

  HDMI 4K2K încorporează standardul HDMI 1.4. Acesta adaugă suport pentru conţinutul video de ultra-înaltă definiţie (UHD). În prezent, acesta se referă la 4K, care la mărimea sa cea mai mare este de 4096 de pixeli lăţime pe 2160 de pixeli înălţime sau de patru ori mai mare decât un afişaj HD standard de 1080p. Termenul se referă la o rezoluţie puţin mai mică decât 4K, de 3840 de pixeli lăţime şi de 2160 de pixeli înălţime. Ambele formate sunt acceptate prin HDMI 1.4. Afişajele 4K pun sistemele home theater de înaltă performanţă în aceeaşi sferă utilizată în multe dintre cinematografele comerciale. Pentru a face boxele acceptate şi în viitor, acest standard a fost integrat pentru creşterea TV 4K.

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizează dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streamingul de muzică.

 • Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Un decodor Dolby Digital integrat elimină necesitatea unui decodor extern, prin procesarea tuturor celor şase canale de informaţii audio, asigurând posibilitatea de a experimenta un sunet surround şi o percepţie naturală incredibilă. Dolby Pro Logic II oferă cinci canale de procesare surround, din orice sursă stereo.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.
 • Boxele MTM asigură un sunet puternic şi fidel

  Configuraţia Midwoofer-tweeter-midwoofer (MTM) din toate boxele satelit asigură un sunet puternic şi fidel, indiferent de poziţia de ascultare. Te poţi bucura oricând de sunetul de înaltă claritate, fără distorsiune, indiferent unde stai.

 • Reflectorul de bază al subwooferului distribuie sunetul uniform

  Reflector de bază cu formă de dom pentru o bază cu sunet mai puternic şi mai intens, care radiază uniform pe o rază de 360 de grade. De asemenea, designul împiedică efectul de atenuare atunci când subwooferul este aşezat pe covor.

 • Finisaj lemn natural pentru un decor interior modern

  Finisaj lemn natural pentru un decor interior modern

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa