Difuzor coaxial auto

  Difuzor coaxial auto

  Sistemul dvs. mobil music theater

  Simţiţi-vă muzica prin intermediul difuzoarelor stereo pentru maşină Philips CSP515. Aceste difuzoare de 13 cm cu 2 căi au o putere maximă de 180 W şi sunt echipate cu un con uşor din polipropilenă cu un tweeter cu dom din PEI subţire, pentru ca dvs. să vă bucuraţi de detaliile realiste ale muzicii cu un sunet clar. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Difuzor coaxial auto

12, 7 cm (5"), Cu 2 direcţii, Putere maximă 180 W CSP515/00 Caută produse similare

Sistemul dvs. mobil music theater

cu sunet stereo pe 2 căi pentru un sunet realist

 • Con uşor din polipropilenă care oferă sunet clar

  Con uşor din polipropilenă care oferă sunet clar

  În interiorul difuzorului, diafragma este amplasată peste o bobină mobilă pentru a produce forma de undă a semnalului odată ce acesta este primit. Aceasta transformă semnalul de undă în undă de sunet. Polipropilena este una dintre cele mai uşoare mase plastice inventate şi este un material excelent pentru diafragme de difuzoare datorită greutăţii, rezistenţei înalte, rigidităţii şi toleranţei la temperaturi înalte. Aceste conuri de polipropilenă oferă muzică de înaltă calitate, reacţionând chiar şi la cel mai slab semnal de sunet pentru a produce un sunet clar şi viu.

 • Sistem surround cu material textil sensibil pentru detalii maxime ale sunetului

  Sistem surround cu material textil sensibil pentru detalii maxime ale sunetului

  Materialul textil foarte sensibil conectează wooferul şi diafragma la cadrul difuzorului pentru a forma un sistem de suspensie surround. Atunci când un semnal de sunet ajunge la conul din woofer, ansamblul surround cu material textil aduce conul în poziţia iniţială pentru a putea primi un alt semnal de sunet. Astfel, wooferul poate capta orice semnal cu distorsiune minimă, oferindu-vă sunet clar şi uniform, indiferent de cât de tare sau încet se ascultă muzica.

 • Tweeter cu dom din PEI subţire care oferă un ton cald şi bogat

  Tweeter cu dom din PEI subţire care oferă un ton cald şi bogat

  PEI (polieterimida) este materialul ideal pentru domuri de tweeter datorită masei reduse, rezistenţei la întindere ridicate, stabilităţii sporite şi toleranţei la temperaturi înalte. În interiorul tweeterului, diafragma mică (deschiderea domului) produce sunete de înaltă frecvenţă. Aceste domuri PEI pot reda chiar şi cele mai înalte note muzicale, pentru a îmbogăţi muzica dvs. cu sunete înalte calde şi pe gamă largă. Forma domului propagă sunetul peste tot pentru a putea asculta notele înalte din orice scaun din vehicul.

 • Magnetul puternic din ferită oferă putere de înaltă performanţă

  Magnetul puternic din ferită oferă putere de înaltă performanţă

  Ferita este un material uşor şi puternic, cu câmp magnetic permanent şi coerent. Este cel mai important component din difuzor, care induce deplasarea bobinei mobile şi a diafragmei. Când este primit un semnal, bobina mobilă acţionează ca un electromagnet care provoacă apropierea sau respingerea dintre diafragma tweeterului şi woofer. Magnetul de ferită produce un câmp magnetic uniform pentru o deplasare lină a diafragmei, oferind sunet cu distorsiune redusă. Datorită utilizării unui astfel de magnet stabil şi foarte coercitiv, precum ferita, bobina mobilă poate produce sunete puternice, cu un ton uniform.

 • Grila elegantă a difuzorului protejează împotriva deteriorărilor

  Grila elegantă a difuzorului protejează împotriva deteriorărilor

  Grila difuzorului a fost proiectată pentru a oferi vehiculelor un aspect de lux. Alcătuită din două părţi - o carcasă din plasă metalică detaşabilă şi un inel din plastic, aceasta acoperă complet domul tweeterului şi conul difuzorului când este instalată peste difuzor. Dură şi rezistentă, aceasta protejează difuzorul împotriva loviturilor accidentale şi degetelor curioase, care pot deteriora sunetul acestora.

 • Rezistenţă şi performanţe stabile în condiţii extreme

  Rezistenţă şi performanţe stabile în condiţii extreme.

 • Se potriveşte perfect în toate orificiile de difuzoare de 13 cm

  Se potriveşte perfect în toate orificiile de difuzoare de 13 cm.

 • Conectare simplă a firelor pentru anumite borne de difuzor

  Conectare simplă a firelor pentru anumite borne de difuzor.

 • Con de polipropilenă rezistent pentru utilizare indiferent de intemperii

  Polipropilena este un material excelent pentru diafragmele conului de difuzor datorită performanţei sale uniforme, indiferent de intemperii. Când vremea este umedă, greutatea conului poate creşte, reducând astfel sensibilitatea. Când vremea este caldă, conul (sau doar o parte din acesta) se poate extinde şi deveni mai mare. În ambele cazuri, sunetul se poate distorsiona. Indiferent de vreme, conurile de polipropilenă nu sunt afectate de aceste probleme şi pot produce un sunet clar şi viu, de fiecare dată.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa