Sistem de andocare media pentru maşină

  Sistem de andocare media pentru maşină

  Andocaţi-l pe bord

  Preluaţi controlul cu acest sistem auto de divertisment de la Philips care funcţionează perfect cu telefonul dvs. Android. Încărcaţi-vă dispozitivul pe bord, controlaţi ceea ce redaţi prin intermediul unei aplicaţii gratuite şi preluaţi apeluri cu mâinile libere, indiferent dacă telefonul este andocat sau nu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

CarStudio Sistem de andocare media pentru maşină

Staţie de andocare pentru Android CMD305A/12 Caută produse similare

Andocaţi-l pe bord

cu aplicaţia gratuită CarStudio optimizată pentru utilizarea în maşină

 • Music Zone pentru puncte optime de audiţie reglabile

  Music Zone pentru puncte optime de audiţie reglabile

  Tehnologia inovatoare Philips Music Zone permite şoferului şi pasagerilor să se bucure de muzică cu un efect spaţial mai viu, aşa cum a fost conceput de artist. Utilizatorii pot comuta zonele de ascultare de la şofer la pasageri şi înapoi pentru a obţine cea mai bună focalizare sonică în maşină. Un buton de comandă dedicat zonei asigură cele trei setări predefinite - stânga, dreapta şi faţă (şi toate) - astfel încât să puteţi adecva nevoile dvs. de ascultare cu uşurinţă şi dinamica, singur sau împreună cu pasagerii.

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase şi cele înalte, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips şi muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

 • Bluetooth încorporat pentru apeluri mâini libere şi muzică la difuzoare

  Bluetooth încorporat pentru apeluri mâini libere şi muzică la difuzoare

  Păstraţi controlul tot timpul cu sistemul Philips în maşină. Bluetooth-ul încorporat vă permite conectarea iPhone-ului dvs. la sistemul audio al maşinii ca să puteţi efectua sau prelua apelurile telefonice mâini libere, utilizând microfonul încorporat şi difuzoarele maşinii. De asemenea, vă permite să ascultaţi toată muzica de pe iPhone pe difuzoarele maşinii, chiar şi fără a vă andoca dispozitivul. O conexiune stabilă şi o calitate excelentă a sunetului asigură întotdeauna claritatea apelurilor telefonice. Philips vă permite să fiţi cu ochii pe drum şi cu mâinile pe volan şi, astfel, să vă puteţi bucura de o conducere mai plăcută şi mai sigură.

 • Aplicaţie CarStudio gratuită de la Philips pentru a controla ceea ce redaţi

  Aplicaţie CarStudio gratuită de la Philips pentru a controla ceea ce redaţi

  Aplicaţia CarStudio de la Philips oferă sute de caracteristici unice pentru staţiile de andocare Philips. Vă permite să efectuaţi apeluri mâini libere cu telefonul dvs. Android şi să răsfoiţi colecţia de muzică. Toate butoanele de comandă sunt proiectate mari pentru acces uşor. Adăugaţi o interfaţă intuitivă şi aveţi aplicaţia perfectă pentru utilizare în maşină. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare din Google Play Store, complet gratuit.

 • Staţie de andocare retractabilă pentru un bord curat şi elegant

  Staţie de andocare retractabilă pentru un bord curat şi elegant

  Simplificaţi modul de conducere cu sistemul Philips de divertisment în maşină. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să andocaţi pentru a transforma telefonul dvs. Android în parte integrantă a sistemului audio a maşinii dvs. Conexiunile supărătoare şi firele neplăcute la vedere sunt de domeniul trecutului. Puneţi dispozitivul dvs. Android în staţia de andocare şi îl puteţi încărca şi reda de pe aceasta şi puteţi efectua apeluri mâini libere. Puteţi utiliza chiar şi celelalte funcţii care sunt disponibile pe dispozitivul dvs. - cum ar fi sistemele de navigare şi serviciile de locaţie. Alegeţi calea mai simplă cu Philips.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa