Sistem audio video pentru maşină

  Sistem audio video pentru maşină

  Experimentaţi muzica live cu imagine video în maşina dvs.

  Bucuraţi-vă de sunet superior pentru muzica şi videoclipurile dvs. din mai multe surse şi redare prin Bluetooth®, graţie tehnologiilor de sunet de la Philips. Sistem de navigare încorporat pentru a vă ghida cu uşurinţă la destinaţie. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sistem audio video pentru maşină

Ecran tactil WVGA de 17, 8 cm (7"), Bluetooth CED780/12 Caută produse similare

Experimentaţi muzica live cu imagine video în maşina dvs.

Obsedat de sunet

 • FullSound, pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  FullSound, pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Music Zone pentru puncte optime de audiţie reglabile

  Music Zone pentru puncte optime de audiţie reglabile

  Tehnologia inovatoare Philips Music Zone permite şoferului şi pasagerilor să se bucure de muzică cu un efect spaţial mai viu, aşa cum a fost conceput de artist. Utilizatorii pot comuta zonele de ascultare de la şofer la pasageri şi înapoi pentru a obţine cea mai bună focalizare sonică în maşină. Un buton de comandă dedicat zonei asigură cele trei setări predefinite - stânga, dreapta şi faţă (şi toate) - astfel încât să puteţi adecva nevoile dvs. de ascultare cu uşurinţă şi dinamica, singur sau împreună cu pasagerii.

 • Sloturi pentru carduri USB Direct şi SDHC pentru redarea în format MP3/WMA

  Sloturi pentru carduri USB Direct şi SDHC pentru redarea în format MP3/WMA

  Datorită posibilităţii de transferare completă al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi savoarea accesării mai multor melodii în format digital prin intermediul sloturilor pentru carduri SDHC şi USB Direct încorporate.

 • Receptor Bluetooth încorporat pentru apeluri şi streaming de muzică

  Receptor Bluetooth încorporat pentru apeluri şi streaming de muzică

  Funcţia Bluetooth hands-free vă permite să vă utilizaţi telefonul mobil în siguranţă, în timp ce conduceţi şi nu trebuie să rataţi apelurile importante. Cu emiţătorul Bluetooth® încorporat puteţi, de asemenea, transmite fişierele de muzică de pe telefonul dvs. pe sistemul de divertisment pentru maşină.

 • Sistem de navigare încorporat pentru ghidaj rapid către destinaţii

  Sistem de navigare încorporat pentru ghidaj rapid către destinaţii

  Vizitaţi locuri cu acest sistem intuitiv de navigare încorporat. Elementele vizuale de înaltă definiţie afişează hărţile în 3D oferindu-vă modele de oraşe, puncte de repede şi o imagine de o claritate excepţională a destinaţiei dvs. Caracteristica Primo de la iGO, foarte fiabilă, vă ajută să navigaţi către destinaţiile dvs. prin cele mai aglomerate oraşe şi cele mai liniştite zone urbane, funcţionând chiar şi în zonele muntoase şi la mare. De asemenea, sistemul se poate lăuda cu o structură prietenoasă a meniului ce transformă planificarea rutei într-o chestiune cu adevărat simplă şi furnizează instrucţiuni foarte simple de urmat.

 • Egalizator parametric cu 11 benzi conform preferinţelor dvs.

  Egalizator parametric cu 11 benzi conform preferinţelor dvs.

  Acest egalizator parametric furnizează 11 benzi de frecvenţă diferite (63 Hz, 100 Hz, 160 Hz, 250 Hz, 400 Hz, 630 Hz, 1 KHz, 2 KHz, 4 KHz, 8 KHz şi 16 KHz), oferindu-vă libertatea de a regla sunetele de bas, cele medii şi cele înalte conform acusticii maşinii dvs. În plus, egalizatorul vă permite să salvaţi setările favorite de egalizare pentru a le reapela uşor. Cu Philips vă bucuraţi tot timpul de sunet extraordinar în maşină, aşa cum doriţi, oriunde doriţi.

 • Faţă detaşabilă pentru securitate antifurt

  Faţă detaşabilă pentru securitate antifurt

  Acest sistem de divertisment în maşină de la Philips vă asigură un plus de linişte. Panoul frontal se detaşează prin apăsarea unui buton şi astfel îl puteţi ascunde sau îl puteţi lua cu dvs. Ceea ce rezultă este o unitate care pare a fi una de bază şi astfel maşina dvs. este mai puţin expusă la furturi. Acum puteţi lăsa maşina cu mai multă încredere, indiferent de locaţie.

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase şi cele înalte, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Redare DVD, DVD+/-R şi DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Redare DVD, DVD+/-R şi DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD şi CD disponibile pe piaţă. Discurile DVD+/-R pot accepta ambele formate DVD uzuale înregistrabile. De asemenea, DVD+/-RW acceptă ambele tipuri de discuri uzuale reinscriptibile. Calitatea unui SVCD (Super VideoCD) oferă o imagine mult mai precisă decât un VCD datorită rezoluţiei superioare. MPEG4 este proiectat pentru a furniza fişiere video la calitate DVD (MPEG-2) la rate mici de transfer de date şi dimensiuni mai mici ale fişierelor. Codecul DivX este o tehnologie de compresie video bazată pe MPEG4 pentru micşorarea clipurilor video digitale, menţinând în acelaşi timp o calitate superioară a imaginii.

 • Potrivire perfectă 1.0 DIN cu designul carcasei

  Potrivire perfectă 1.0 DIN cu designul carcasei
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa