Sistem audio video pentru maşină

  Sistem audio video pentru maşină

  Experimentaţi muzica live cu imagine video în maşina dvs.

  Philips CED1900BT este echipat cu un afişaj color de 6,2" pentru redarea clipurilor video şi a fotografiilor, fiind dispozitivul perfect pentru divertisment în maşină. De asemenea, bucuraţi-vă de filme şi muzică din surse multiple şi nu rataţi niciun apel, datorită receptorului Bluetooth® încorporat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sistem audio video pentru maşină

ecran tactil de 15, 7 cm (6, 2"), Bluetooth CED1900BT/12 Caută produse similare

Experimentaţi muzica live cu imagine video în maşina dvs.

Obsedat de sunet

 • Music Zone pentru puncte optime de audiţie reglabile

  Music Zone pentru puncte optime de audiţie reglabile

  Tehnologia inovatoare Philips Music Zone permite şoferului şi pasagerilor să se bucure de muzică cu un efect spaţial mai viu, aşa cum a fost conceput de artist. Utilizatorii pot comuta zonele de ascultare de la şofer la pasageri şi înapoi pentru a obţine cea mai bună focalizare sonică în maşină. Un buton de comandă dedicat zonei asigură cele trei setări predefinite - stânga, dreapta şi faţă (şi toate) - astfel încât să puteţi adecva nevoile dvs. de ascultare cu uşurinţă şi dinamica, singur sau împreună cu pasagerii.

 • Redare DVD, DVD+/-R şi DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Redare DVD, DVD+/-R şi DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD şi CD disponibile pe piaţă. Discurile DVD+/-R pot accepta ambele formate DVD uzuale înregistrabile. De asemenea, DVD+/-RW acceptă ambele tipuri de discuri uzuale reinscriptibile. Calitatea unui SVCD (Super VideoCD) oferă o imagine mult mai precisă decât un VCD datorită rezoluţiei superioare. MPEG4 este proiectat pentru a furniza fişiere video la calitate DVD (MPEG-2) la rate mici de transfer de date şi dimensiuni mai mici ale fişierelor. Codecul DivX este o tehnologie de compresie video bazată pe MPEG4 pentru micşorarea clipurilor video digitale, menţinând în acelaşi timp o calitate superioară a imaginii.

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase şi cele înalte, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Receptor Bluetooth încorporat pentru apeluri şi streaming de muzică

  Receptor Bluetooth încorporat pentru apeluri şi streaming de muzică

  Funcţia Bluetooth hands-free vă permite să vă utilizaţi telefonul mobil în siguranţă, în timp ce conduceţi şi nu trebuie să rataţi apelurile importante. Cu emiţătorul Bluetooth® încorporat puteţi, de asemenea, transmite fişierele de muzică de pe telefonul dvs. pe sistemul de divertisment pentru maşină.

 • FullSound, pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  FullSound, pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips şi muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

 • Potrivire perfectă 2.0 DIN cu designul carcasei

  Potrivire perfectă 2.0 DIN cu designul carcasei.

 • Ecran cu rezoluţie înaltă cu panou LCD WVGA LCD

  Sistemul Philips CarStudio In-car AV cu afişaj de înaltă rezoluţie are un panou LCD WVGA (800x480 pixeli). Clar şi strălucitor, afişajul oferă cea mai clară imagine a interfeţei utilizator inteligente şi a redării video din diferite surse multimedia, inclusiv DVD. Este, de asemenea, nemaipomenit pentru urmărirea diapozitivelor cu fotografiile dvs. preferate. Este furnizată o selecţie de diferite teme de fundal şi culori, permiţându-vă crearea unei ambianţe mai plăcute în maşina dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa