Perfect sound

Telefon fără fir

  Perfect sound

  Telefon fără fir

  Mai mult decât cuvinte

  Bucuraţi-vă de incredibila calitate a sunetului cu tehnologia de sunet XHD în timp ce vorbiţi cu familia şi cu prietenii. Nu prea o să mai doriţi să puneţi capăt convorbirii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Mai mult decât cuvinte

pentru calitate incredibilă a sunetului

 • EcoMode: consum redus de energie între receptor şi bază

  EcoMode: consum redus de energie între receptor şi bază

  Deoarece staţia de bază recunoaşte când receptorul este andocat în bază, un sistem inteligent încorporat asigură verificarea şi optimizarea permanentă a energiei transmise în conformitate cu distanţa dintre receptor şi unitatea de bază. Acest lucru face ca energia emisă să se reducă automat cu până la 93% atunci când receptorul este în apropierea bazei. Când este utilizat în modul ECO, veţi beneficia şi de o reducere manuală cu 60% a energiei emise.

 • Consum redus în modul standby: < 0,6 W

  Consum redus în modul standby: < 0,6 W

  Telefoanele Philips sunt eficiente din punct de vedere energetic şi sunt proiectate pentru a fi ecologice. Acum energia consumată în modul standby este de numai 0,6 W.

 • Sunet XHD

  Sunet XHD

  Indiferent unde vă aflaţi, puteţi avea o conversaţie telefonică fără zgomote, cu o intensitate şi o puritate a sunetului vocii incredibile. Datorită unui difuzor de înaltă calitate, tehnologiei sofisticate şi a camerei acustice reale, vă puteţi bucura de calitatea incredibilă a sunetului din fiecare conversaţie telefonică.

 • Difuzorul receptor vă permite să vorbiţi având mâinile libere

  Difuzorul receptor vă permite să vorbiţi având mâinile libere

  Modul Handsfree (Mâini libere) utilizează un difuzor încorporat pentru a amplifica vocea apelantului, permiţându-vă să purtaţi convorbirea fără a ţine telefonul la ureche. Această caracteristică este utilă în special când telefonul este utilizat de mai multe persoane sau când sunteţi ocupat cu mai multe activităţi.

 • Afişaj iluminat portocaliu pe 2 rânduri

  Afişaj iluminat portocaliu pe 2 rânduri

  Afişajul portocaliu pe 2 rânduri facilitează navigarea prin telefon.

 • Agendă de telefon cu 100 de nume

  Agendă de telefon cu 100 de nume

  Puteţi avea mereu la dispoziţie numerele de telefon al celor dragi: Salvaţi până la 100 de nume în agenda dvs. telefonică.

 • Durată convorbire 12 ore

  O baterie foarte mare, reîncărcabilă oferă o durată extra-lungă de 12 ore de convorbire. Duratele mai lungi de convorbire reduc riscul întreruperii apelurilor dvs. din cauza epuizării bateriilor. Duratele efective de convorbire pot varia în funcţie de situaţiile de utilizare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa