boxă portabilă wireless

  boxă portabilă wireless

  Dimensiuni reduse, bas puternic

  Acest model compact BT110 prezintă toate elementele acustice esenţiale care se regăsesc în mod obişnuit la boxele mai mari. De aceea are un sunet clar şi puternic, cu un bas surprinzător de bun. De asemenea, este rezistent la stropire şi are o curea. Este pregătit pentru orice loc şi orice timp. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PixelPop boxă portabilă wireless

Bluetooth®, Rezistent la stropire, Bandă inclusă, 8 ore, baterie reîncărcabilă BT110C/00 Caută produse similare

Dimensiuni reduse, bas puternic

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Funcţie anti-distorsiuni pentru muzică puternică, fără distorsiuni

  Funcţie anti-distorsiuni pentru muzică puternică, fără distorsiuni

  Funcţia anti-distorsiuni îţi permite să redai muzica mai tare şi îi menţine calitatea ridicată, chiar dacă nivelul bateriei este scăzut. Acceptă un interval de semnale de intrare de la 300 mV la 1000 mV şi protejează boxele împotriva deteriorărilor provocate de distorsiune. Această funcţie încorporată monitorizează semnalul muzical care trece prin amplificator şi menţine tonurile înalte în intervalul amplificatorului. Capacitatea unei boxe portabile de a reproduce tonurile înalte scade odată cu nivelul bateriei, dar funcţia anti-distorsiuni reduce tonurile înalte cauzate de nivelul scăzut al bateriei, pentru o muzică fără distorsiuni.

 • Design cu protecţie la stropire ideal pentru utilizare în exterior (IPX4)

  Design cu protecţie la stropire ideal pentru utilizare în exterior (IPX4)

  Designul rezistent la apă îţi permite să te bucuri chiar şi în mediile ude şi ploioase. Testate la standardele stringente IPX4, protecţia componentelor împotriva intemperiilor a fost dovedită, oferindu-ţi posibilitatea de a te bucura de muzică în interior, în baie sau bucătărie, sau la exterior, indiferent de vreme.

 • Portabilitate perfectă cu banda tricotată fin inclusă

  Portabilitate perfectă cu banda tricotată fin inclusă

  Banda noastră inlcusă este fabricată dintr-un material vibrant şi ţesut fin, suficient de stilată pentru a fi un accesoriu de modă.

 • Microfon încorporat, pentru apelurile telefonice mâini libere

  Microfon încorporat, pentru apelurile telefonice mâini libere

  Graţie microfonului încorporat, această boxă funcţionează şi ca telefon cu difuzor. Atunci când este recepţionat un apel, muzica este întreruptă şi puteţi vorbi prin intermediul difuzorului. Organizaţi o întâlnire de afaceri. Sau apelaţi-vă prietenul de la o petrecere. În orice context, acesta va funcţiona perfect.

 • Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Redaţi muzica la un volum ridicat - oricând, oriunde. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucuraţi de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Bucuraţi-vă acum de muzică excepţională cu libertatea pe care v-o oferă portabilitatea.

 • Intrare audio pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic

  Intrare audio pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa