PhotoFrame

  PhotoFrame

  Fiecare fotografie spune povestea voastră

  Câte fotografii digitale sunt ascunse în calculatorul dvs.? Descoperiţi şi retrăiţi amintirile cu Philips PhotoFrame™, cel mai simplu mod de afişare a fotografiilor digitale la o calitate uimitoare, fără PC. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fiecare fotografie spune povestea voastră

 • Afişează şi gestionează fotografiile de pe carduri sau din memoria internă

  Afişează şi gestionează fotografiile de pe carduri sau din memoria internă

  Memory-Card Manager este un set format din două cititoare de carduri de memorie şi un software dedicat pentru afişarea, editarea, stocarea şi organizarea fotografiilor din cardul de memorie direct printr-o singură operaţie simplă; totul fără PC. Aparatul conţine două sloturi pentru carduri de memorie: Unul dintre sloturi acceptă carduri Compact Flash I (CF), iar al doilea este compatibil cu standardele Secure Digital Card(SD), SDHC Card, Multimedia Card (MMC), card xD, Memory Stick (MS), MS pro, MS Duo şi MS Pro Duo (cu adaptor), card Micro SD şi card Mini SD (cu adaptor). Ambele funcţionează ca spaţii de memorie extinsă - la fel ca memoria internă a ramei PhotoFrame.

 • Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dvs.

  Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dvs.

  PhotoEffect Wizard este o funcţie uşor de folosit, care permite rotirea, mărirea, decuparea şi chiar ajustarea tonurilor de culoare din fotografii la alb-negru sau sepia direct în PhotoFrame.

 • O densitate ridicată a pixelilor pentru fotografii clare, de mare fidelitate

  Cel mai bun ecran cu densitate ridicată afişează fotografiile dvs. preţioase cu aceleaşi detalii bogate şi culori vibrante din lumea reală, precum fotografiile tipărite la calitate ridicată.

 • Afişează aceleaşi culori intense ca cele din fotografiile tipărite profesional

  Afişajul full color scoate în evidenţă calitatea fotografiilor utilizând culori vibrante şi realiste prin afişarea întregii palete de culori prezente în fotografiile tipărite profesional.

 • Materialele şi finisajele rafinate pun în valoare fotografiile dvs.

  Designul de înaltă calitate şi materialele rafinate au contribuit la crearea unui stativ stilat, solid, şi a unei rame elegante, cu finisaje excelente până în cel mai mic detaliu, care asigură un aspect de bun gust şi dă strălucire fotografiilor afişate în PhotoFrame.

 • Orientare automată a fotografiilor pt. adaptarea modurilor portret şi peisaj

  Recunoaşterea automată a modului peisaj sau portret implică existenţa unui senzor care recunoaşte orientarea PhotoFrame şi afişează fiecare fotografie în poziţia corectă.

 • Redaţi prezentări, fotografii individuale, miniaturi sau afişaţi ceasul

  Puteţi afişa fotografiile individual sau sub formă de miniaturi, pentru a căuta simplu şi rapid imaginea dorită. De asemenea, puteţi crea prezentări cu cele mai frumoase fotografii realizate.

 • Creează albume şi prezentări de diapozitive şi vă gestionează fotografiile

  Smart Album vă permite să creaţi şi să gestionaţi albume şi să setaţi şi să reglaţi efecte de tranziţie pentru prezentările de diapozitive cu fotografii.

 • Conector USB pentru descărcarea uşoară a fotografiilor de pe PC

  Există un conector USB integrat în echipament pentru descărcarea rapidă şi uşoară a fotografiilor de pe un PC.

 • Funcţionează cu curent alternativ sau cu acumulatorul încorporat

  Alimentarea CA şi bateria încorporată vă oferă posibilitatea de a utiliza PhotoFrame atât la curent alternativ standard, cât şi fără fir, cu bateria reîncărcabilă încorporată.

 • Pornire/oprire automată a afişajului la ore prestabilite pentru economisirea energiei

  Un cronometru porneşte şi opreşte rama PhotoFrame la orele selectate de dvs., reducând consumul de energie din motive ecologice, economisind până la o treime din costurile energetice ale PhotoFrame. Trei intervale orare programabile în timpul săptămânii, alături de un interval orar pentru sfârşitul de săptămână vă oferă flexibilitatea necesară programului dvs. personal.

Vezi toate Specificaţile
 • Durata de operare a bateriei depinde de temperatură, nivelul luminozităţii şi tipul operaţiunii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa