PhotoFrame

  PhotoFrame

  Împărtăşiţi-vă amintirile

  Câte fotografii digitale sunt ascunse în calculatorul dumneavoastră? Descoperiţi, organizaţi şi retrăiţi amintirile cu Philips PhotoFrame™, cel mai simplu mod de împărtăşire a amintirilor prin afişarea fotografiilor digitale la o calitate uimitoare, fără PC. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PhotoFrame

LCD de 17, 8 cm (7"), Raport de afişare 16:9 7FF3FPW/00 Caută produse similare

Împărtăşiţi-vă amintirile

 • SmartContrast: Pentru detalii negre incredibile, bogate

  SmartContrast: Pentru detalii negre incredibile, bogate

  SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.

 • tehnologie imagen pentru o culoare clară şi vibrantă

  imagen este o tehnologie Philips exclusivă de optimizare a fotografiilor care analizează automat fotografiile pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim: imagen separă culorile pentru a evita "interferenţa", reglează distribuţia luminozităţii pentru un contrast vizual optim şi corectează gama pentru acurateţea culorii.

 • Redaţi strălucirea amintirilor vechi cu RadiantColor

  RadiantColor este o tehnologie Philips exclusivă pentru afişarea fotografiilor mai mici în raportul de afişare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afişate într-un ecran incomplet pe laturile întregului ecran, eliminând dungile negre şi distorsiunile raportului de afişare.

 • Distraţi-vă cu colegii: afişaţi mai multe fotografii într-o vizualizare

  Este un efect de diaporamă pentru afişarea fotografiilor sub forma unui colaj format automat şi aleatoriu din fotografii diferite pentru a evita marginile neatractive produse de fotografiile mai mici decât ecranul.

 • Vizualizare fotografii memorie flash USB fără PC

  Un conector USB pentru facilitarea vizualizării şi împărtăşirii fotografiilor stocate pe un modul de memorie USB.

 • Interfaţă cu utilizatorul intuitivă, tastatură cu 5 direcţii pentru facilitarea navigării şi operării

  Interfaţa cu utilizatorul include un număr minim de butoane cu text ajutător şi grafice clare şi intuitive şi meniuri pe ecran cu design logic care vă ajută să vă bucuraţi instinctiv de toate funcţiile produsului fără complicaţii sau aspecte care necesită studiu îndelungat.

 • Afişaj cu pornire/oprire automată la ore prestabilite pentru a economisi energie

  Un cronometru porneşte şi opreşte PhotoFrame la orele selectate de dumneavoastră, reducând consumul de energie în favoarea mediului şi economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie.

 • Orientare automată a fotografiilor pentru adaptarea modurilor portret şi peisaj

  Recunoaşterea automată a modului peisaj sau portret implică existenţa unui senzor care recunoaşte orientarea PhotoFrame şi afişează fiecare fotografie în poziţia corectă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa