PhotoFrame

  PhotoFrame

  Cadoul perfect pentru cei iubiţi

  Căutaţi cadoul perfect pentru persoana iubită? Philips PhotoFrame™ (ediţia de sezon) aduce un tribut celor pe care îi iubiţi afişând fotografiile dvs. digitale la o calitate uimitoare pentru a viziona, partaja şi retrăi amintirile - toate acestea fără PC. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cadoul perfect pentru cei iubiţi

 • O densitate ridicată a pixelilor pentru fotografii clare, de mare fidelitate

  Cu ajutorul celui mai bun ecran din domeniu, cu densitate ridicată, puteţi vedea cu 88% mai mulţi pixeli pe cm pătrat decât pe un monitor LCD de 43 cm (17") de ultimă generaţie' - punând în evidenţă fotografiile dvs. memorabile în culori şi detalii la nivelul fotografiilor obţinute în atelierele foto profesionale.

 • Afişează aceleaşi culori intense ca cele din fotografiile tipărite profesional

  Afişajul full color scoate în evidenţă calitatea fotografiilor utilizând culori vibrante şi realiste prin afişarea întregii palete de culori prezente în fotografiile tipărite profesional.

 • Materialele şi finisajele rafinate pun în valoare fotografiile dumneavoastră

  Designul de înaltă calitate şi materialele rafinate au contribuit la crearea unui stativ stilat, solid, şi a unei rame elegante, cu finisaje excelente până în cel mai mic detaliu, care asigură un aspect de bun gust şi dă strălucire fotografiilor afişate în PhotoFrame.

 • Design premiat la nivel internaţional, pentru îmbogăţirea decorului casei dvs.

  În lume există organizaţii internaţionale de prestigiu care selectează şi premiază produsele cu calităţi excepţionale. Monitoarele şi televizoarele Philips câştigă frecvent asemenea premii, printre care iF, Good şi Red Dot.

 • Patru rame interschimbabile pt. a se asorta încăperii şi gusturilor personale

  Un set de rame interschimbabile care pot fi montate pe PhotoFrame se adaptează gusturilor dumneavoastră şi se asortează decorului casei sau biroului.

 • Redaţi prezentări, fotografii individuale, miniaturi sau afişaţi ceasul

  Puteţi afişa fotografiile individual sau sub formă de miniaturi, pentru a căuta simplu şi rapid imaginea dorită. De asemenea, puteţi crea prezentări cu cele mai frumoase fotografii realizate.

 • Creaţi prezentări cu fotografiile salvate

  O prezentare reprezintă o colecţie de imagini aranjate într-o anumită ordine, cu scopul de a fi prezentate unui public. Apăsând butonul şi selectând funcţia pentru prezentare veţi reda automat pagină cu pagină toate fotografiile stocate în PhotoFrame.

 • Vizionaţi fotografiile direct de pe cardul de memorie, fără PC.

  Există două cititoare de carduri de memorie integrate pentru vizionarea şi partajarea facilă a fotografiilor stocate în carduri de memorie. Un slot pentru carduri de memorie acceptă carduri Compact Flash I (CF) în timp ce al doilea este compatibil cu standardele Memory Stick (MS), SD Card şi Multi Media Card (MMC).

 • Conector USB pentru descărcarea uşoară a fotografiilor de pe PC

  Există un conector USB integrat în echipament pentru descărcarea rapidă şi uşoară a fotografiilor de pe un PC.

 • Funcţionează cu curent alternativ sau cu acumulatorul încorporat

  Alimentarea CA şi bateria încorporată vă oferă posibilitatea de a utiliza PhotoFrame atât la curent alternativ standard, cât şi fără fir, cu bateria reîncărcabilă încorporată.

 • Ecranul poate porni şi se poate opri la orele prestabilite

  Ceasul încorporat permite pornirea şi oprirea PhotoFrame™ la orele dorite.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa