Televizoare
Seria 3000
TV LED HD de 81 cm (32"), cu Digital Crystal Clear

Televizor LED

  Televizor LED

  Relaxaţi-vă şi savuraţi o seară grozavă în faţa televizorului

  Philips vă permite să vă bucuraţi de o performanţă extraordinară de televiziune la un preţ corect, acum şi în viitor. Acest televizor LED 32PFL2807 oferă imagini clare, sunet puternic şi conexiuni TV digitale uşor de utilizat şi un design TV deosebit. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

2800 series Televizor LED

81 cm (32"), HDTV, DVB-T/C 32PFL2807H/12 Caută produse similare

Relaxaţi-vă şi savuraţi o seară grozavă în faţa televizorului

cu LED HD şi sunet puternic

 • Imagini LED excepţionale cu un consum redus de energie

  Imagini LED excepţionale cu un consum redus de energie

  Cea mai avansată tehnologie de iluminare cu LED-uri a acestui televizor combină un design minimalist excepţional cu o calitate uimitoare a imaginii, precum şi cel mai redus consum de energie din categoria sa. Mai mult, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu conţine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea cu LED puteţi să vă bucuraţi de un consum redus de energie, o luminozitate crescută, contrast şi claritate incredibile şi culori vii.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Combinând rata de reîmprospătare a ecranului cu procesarea unică a imaginilor, Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide.

 • Auziţi fiecare cuvânt cu Clear Sound

  Auziţi fiecare cuvânt cu Clear Sound

  Clear Sound este o tehnologie audio inovatoare care creşte semnificativ claritatea vocii, indiferent dacă este vorba de dialog sau muzică. Asigură audiţia fiecărui cuvânt, astfel încât să vă puteţi bucura la maxim de ceea ce vizionaţi.

 • USB pentru redare multimedia fantastică

  USB pentru redare multimedia fantastică

  Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg, fişiere de muzică mp3 şi fişiere video de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceţi USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi conţinutul multimedia utilizând browser-ul de conţinut de pe ecran. Acum puteţi viziona şi partaja clipurile video, fotografiile şi muzica.

 • Digital Crystal Clear pentru profunzime şi claritate

  Digital Crystal Clear este un pachet de inovaţii imagine care reglează digital şi optimizează calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare şi claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clară indiferent de sursă.

 • Intrarea PC vă permite să folosiţi televizorul şi ca monitor PC

  Intrarea PC vă permite să utilizaţi televizorul ca monitor pentru PC printr-un cablu HDMI-DVI (pentru semnale digitale) sau printr-un cablu VGA (pentru semnalele analogice).

 • Tuner DVB-C/T digital integrat pentru recepţie cablu digital

  Tunerul DVB-C/T digital integrat vă permite să recepţionaţi transmisii TV digitale terestre şi prin cablu fără a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucuraţi-vă de transmisii TV de calitate fără dezordine.

 • Procesare a 69 miliarde de culori pentru cele mai vii culori

  Imagini vibrante şi naturale cu ajutorul celei mai avansate procesări a culorii. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate pentru o putere totală de procesare a 69 miliarde de culori. Algoritmii avansaţi detectează nuanţele subtile de culoare şi tonurile pielii şi le procesează pentru a furniza cele mai naturale culori.

 • Putere de ieşire audio 12 W RMS

  Simţiţi puterea ritmului muzicii şi atmosfera filmelor. Amplificatoarele de 12 W RMS (2x6 W RMS) creează o ambianţă sonoră realistă. Această vă permite să vă bucuraţi de un sunet mai profund şi mai amplu, pentru a completa experienţa de vizionare excelentă.

 • Conectivitate perfectă cu 2 intrări HDMI

  HDMI este un cablu unic atât pentru semnale de imagine, cât şi pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scăpându-vă de „păienjenişul“ de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurând cea mai bună calitate a semnalului de la sursă la ecran.

Vezi toate Specificaţile
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor nu acceptă tehnologia HDMI CEC Easylink.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa