Monitor LCD 3D, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Monitor LCD 3D, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Experimentaţi jocuri 3D pe afişajul dvs. mare

  Experimentaţi jocurile 3D pe monitorul cu LED-uri Philips 236G. Graţie ecranului de mari dimensiuni, ochelarilor 3D fără scintilaţii şi intrărilor HDMI multiple, jocurile au devenit mai incitante! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD 3D, cu iluminare de fundal cu LED-uri

G Line, 23" (58, 4 cm), 3D, ochelari FPR 236G3DHSB/00 Caută produse similare

Experimentaţi jocuri 3D pe afişajul dvs. mare

 • SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

  SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • 2ms SmartResponse pentru jocuri 2D la viteză mare

  2ms SmartResponse pentru jocuri 2D la viteză mare

  SmartResponse este o tehnologie de accelerare exclusivă de la Philips care, atunci când este pornită, reglează automat timpul de răspuns la cerinţele specifice ale aplicaţiei, precum jocurile şi filmele, care necesită un timp de răspuns mai scurt pentru a produce imagini fără trepidaţii, temporizare şi umbre

 • Easy 3D pentru a experimenta jocuri fără scintilaţii

  Funcţia Easy 3D asigură o vizionare 3D confortabilă pentru ore îndelungate, graţie performanţelor fără scintilaţii şi cu un nivel redus de "imagini fantomă". Ochelarii 3D compatibili sunt uşori şi nu necesită baterii. Savuraţi astăzi experienţa 3D cu uşurinţă de acasă!

 • Ochelari 3D fără scintilaţii pentru o vizionare uşoară

  Distraţi-vă cu ochelarii 3D polarizaţi, cu greutate redusă. Aceşti ochelari 3D fără scintilaţii nu sunt doar uşor de întreţinut şi înlocuit, sunt şi accesibili ca preţ, astfel că, în sfârşit, întreaga familie are posibilitatea de a avea propria pereche de ochelari. Fiindcă nu necesită baterii şi nu sunt echipaţi cu cabluri, sunteţi în sfârşit liberi de a vă bucura de aceştia atât cât vă doriţi.

 • Transformare 2D în 3D printr-o simplă apăsare de buton

  Transformaţi-vă colecţia 2D într-una 3D printr-o simplă apăsare de buton! Uşor accesibilă prin intermediul unei taste rapide situate pe ramă, această funcţie va metamorfoza colecţia dvs. preferată de jocuri, filme şi videoclipuri 2D într-una în format 3D.

 • 3D automat cu cele mai recente console Blu-ray şi de jocuri cu HDMI

  Cu jocuri Blu-ray şi cu conectarea compatibilă HDMI 1.4a la playere de filme, afişajul 3D Philips va comuta automat în modul 3D ţi vă va oferi imediat imagini excelente. Fără agitaţie cu reglajele!

 • SmartControl: Pentru o reglare uşoară a afişării

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

 • Afişaj ecologic fără mercur

  Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii şi animalele. Acest lucru reduce impactul afişajului asupra mediului pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

 • Energy Star pentru eficienţă energetică şi consum redus

  Energy Star este un program de eficienţă energetică sponsorizat de US EPA care a fost adoptat de multe alte ţări. Certificarea Energy Star asigură că achiziţionaţi un produs care respectă cele mai recente standarde privind eficienţa energetică la toate nivelurile operaţionale. Monitoarele Philips noi sunt certificate pentru specificaţiile Energy Star 5.0 şi respectă sau depăşesc standardul. De exemplu, în mod inactiv, Energy Star 5.0 necesită un consum electric mai mic de 1 watt, în timp ce monitoarele Philips consumă mai puţin de 0,5 waţi. Informaţii suplimentare se găsesc la www.energystar.gov

 • Tehnologie Full HD LED pentru imagini 2D strălucitoare

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Vezi toate Specificaţile
 • Dacă aveţi stări de disconfort cum ar fi ameţeala, durerile de cap sau dezorientarea, vă recomandăm să nu vizionaţi materiale în format 3D pentru perioade îndelungate de timp.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că aceştia nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani.
 • Vă rugăm să citiţi cu atenţie manualul de instrucţiuni pentru a afla mai multe informaţii despre 3D şi despre sănătate
 • Pentru placa VGA şi alte cerinţe privind funcţionarea 3D, vă rugăm să vizitaţi www.philips.com/support pentru detalii suplimentare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa