Monitor LCD

  Monitor LCD

  Divertisment Full HD extraordinar

  Bucuraţi-vă de performanţe excepţionale cu monitorul Philips Full HD cu tuner TV digital. Intrarea HDMI, redarea AV USB şi sunetul puternic îl transformă într-o alegere excelentă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD

21, 5" (54, 6 cm), Ecran Full HD 221TE5LB/00 Caută produse similare

Divertisment Full HD extraordinar

cu tuner DTV

 • Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

  SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • SmartPicture pentru experienţă de afişare optimizată

  SmartPicture pentru experienţă de afişare optimizată

  SmartPicture este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartPicture îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • Tehnologie cu LED-uri pentru culori naturale

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

 • Tuner TV digital încorporat, pentru urmărirea programelor TV pe monitorul PC-ului

  Un tuner de televiziune digital încorporat într-un monitor pentru a recepţiona şi a afişa semnale TV de înaltă calitate din surse diferite.

 • Redare USB direct pentru video, fotografii şi MP3

  Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg, fişiere de muzică mp3 şi fişiere video de pe majoritatea USB-urilor (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceţi USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi conţinutul multimedia utilizând browser-ul de conţinut de pe ecran. Acum puteţi viziona şi partaja clipurile video, fotografiile şi muzica.

 • SmartSound selectează un mod perfect pentru performanţa audio

  SmartSound vă permite să selectaţi diverse moduri precum filme, jocuri, muzică etc., prin urmare activând automat frecvenţele predefinite pentru a îmbunătăţi sunetul asociat funcţiei

 • HDMI cu EasyLink

  HDMI este un cablu unic pentru transportul semnalelor de imagine şi sunet de la aparatele dvs. la MTV, scăpându-vă de „păienjenişul” de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurându-vă o calitate foarte bună de la sursă la ecran. Împreună cu Philips Easylink, nu aveţi nevoie decât de o telecomandă pentru a efectua majoritatea operaţiunilor pe MTV. Bucuraţi-vă de un sunet şi de o imagine de înaltă calitate, fără păienjeniş de cabluri şi fără bătăi de cap.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa