Vision Moto

Faruri de motocicletă

  Vision Moto

  Faruri de motocicletă

  Simţiţi-vă în siguranţă, călătoriţi în siguranţă

  Asigurând cu 30% mai multă vizibilitate decât o lampă standard, lămpile pentru faruri Vision Moto permit motocicliştilor să vadă mai departe cu o performanţă îmbunătăţită a fasciculului, la un preţ foarte competitiv. Pentru o siguranţă îmbunătăţită, alege becurile Vision Moto! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Vision Moto Faruri de motocicletă

Tip de lampă: HS1, Pachet de: 1, 12 V, 35/35 W 12636BW Caută produse similare

Simţiţi-vă în siguranţă, călătoriţi în siguranţă

Cu 30% mai multă vizibilitate

 • Cea mai bună alegere „preţ-calitate”

  Cea mai bună alegere „preţ-calitate”

  Lămpile Philips Vision Moto reprezintă opţiunea pentru piloţii care caută soluţii de iluminare economice, dar care nu doresc compromisuri în ceea ce priveşte siguranţa. Becurile pentru motociclete oferă o vizibilitate cu 30% mai bună la drum decât o lampă standard.

 • Vizibilitate cu 30% mai bună

  Vizibilitate cu 30% mai bună

  Oferind o vizibilitate cu 30% mai bună pe drum, farurile Philips VisionMoto reprezintă alegerea perfectă pentru piloţii de motociclete care doresc o iluminare performantă şi siguranţă. Având un randament de iluminare superior, piloţii pot reacţiona mai rapid la obstacole şi pot evita accidentele.

 • Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Lămpile Philips pentru motociclete sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips (filament 2 650º C şi sticlă 800º C) pot rezista şocurilor termice severe. Având capacitatea de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică.

 • Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE

  Philips Automotive se dedică furnizării celor mai bune produse şi servicii din clasă de pe piaţa Producătorilor de Echipamente Originale, precum şi de pe piaţa pieselor de schimb. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate şi testate la cele mai ridicate sarcini, pentru a maximiza siguranţa şi confortul la volan pentru clienţii noştri. Întreaga noastră producţie este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE.

 • Philips este alegerea producătorilor importanţi de motociclete.

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa