PhotoFrame

  PhotoFrame

  Fiecare fotografie spune povestea voastră

  Ecran mare, confort de vizionare mai bun! Afişaţi-vă fotografiile digitale cu o densitate de pixeli ridicată şi culori digitale perfecte cu Philips PhotoFrame 10FF2CMW - acum cu două rame decorative pentru a schimba ritmul sau atmosfera. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PhotoFrame

LCD de 25, 9 cm (10, 2"), Zonă viz. 23, 9 cm (9, 4") 10FF2CMW/00 Caută produse similare

Fiecare fotografie spune povestea voastră

 • Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dumneavoastră

  Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dumneavoastră

  PhotoEffect Wizard este o funcţie uşor de folosit, care permite rotirea, mărirea, decuparea şi chiar ajustarea tonurilor de culoare din fotografii la alb-negru sau sepia direct în PhotoFrame.

 • O densitate ridicată a pixelilor pentru fotografii clare, de mare fidelitate

  Cel mai bun ecran cu densitate ridicată afişează fotografiile dumneavoastră preţioase cu aceleaşi detalii bogate şi culori vibrante din lumea reală, precum fotografiile tipărite la calitate ridicată.

 • Culori digitale perfecte pentru afişarea extraordinară a fotografiilor

  Afişajul full color scoate în evidenţă calitatea fotografiilor utilizând culori vibrante şi realiste prin afişarea întregii palete de culori prezente în fotografiile tipărite profesional.

 • Distraţi-vă cu colegii: afişaţi mai multe fotografii într-o vizualizare

  Este un efect de diaporamă pentru afişarea fotografiilor sub forma unui colaj format automat şi aleatoriu din fotografii diferite pentru a evita marginile neatractive produse de fotografiile mai mici decât ecranul.

 • Redaţi prezentări, fotografii individuale, miniaturi sau afişaţi ceasul

  Puteţi afişa fotografiile individual sau sub formă de miniaturi, pentru a căuta simplu şi rapid imaginea dorită. De asemenea, puteţi crea prezentări cu cele mai frumoase fotografii realizate.

 • Creează albume şi prezentări de diapozitive şi vă gestionează fotografiile

  Smart Album vă permite să creaţi şi să gestionaţi albume şi să setaţi şi să reglaţi efecte de tranziţie pentru prezentările de diapozitive cu fotografii.

 • Copiaţi fotografii între carduri foto pentru a obţine mai mult spaţiu

  Philips PhotoFrame poate citi două carduri de memorie în acelaşi timp prin intermediul cititoarelor de carduri interne, iar software-ul SmartCopy vă ajută să vă copiaţi fotografiile digitale de pe un card de memorie pe celălalt. Software-ul redimensionează şi comprimă automat fotografiile copiate pentru a maximiza numărul de fotografii pe care le puteţi stoca intern sau extern.

 • Stocaţi până la 1000 de fotografii în memoria internă

  Funcţia de stocare inteligentă a fotografiile se bazează pe software-ul inteligent care minimizează spaţiul de stocare necesar fără a compromite calitatea afişării fotografiilor.

 • Funcţionează cu curent alternativ sau cu acumulatorul încorporat

  Alimentarea CA şi bateria încorporată vă oferă posibilitatea de a utiliza PhotoFrame atât la curent alternativ standard, cât şi fără fir, cu bateria reîncărcabilă încorporată.

 • Rame şic, demontabile, pentru a se potrivi stării dvs. de spirit sau ambianţei

  Aceste rame şic sunt nişte tuşe artistice uşor de schimbat, prinzându-se de rama Photo Frame pentru a schimba atmosfera sau pentru a se potrivi cu decorul din încăpere.

 • Rame decorative din mahon şi aluminiu lustruit, uşor de shimbat

  Ramele decorative sunt tuşe de design preţioase şi uşor de schimbat, cu aspect de aluminiu lustruit şi mahon, putând fi rpinse pe rama Photo Frame pentru a schimba ambianţa, sau pentru a se potrivi cu decorul din încăpere.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa