1
TV

  TV OLED+ 903
   Încântă-ți ochii.
  Uimește-ți urechile.


  Deschide-ți simțurile și descoperă culori cu adevărat reale, o claritate uimitoare 4K UHD și un sunet superb cu Philips OLED+ 903. Cu sistem audio Bowers & Wilkins, experiența audio este la cel mai înalt nivel.

  Diferenţa OLED

   

  Spre deosebire de pixelii unui televizor convenţional care emană puţină lumină chiar şi atunci când imaginea este neagră, pixelii OLED rămân complet stinși până când trebuie să intre în acţiune.

   

  Rezultatul? Nuanţe închise de negru şi alb strălucitor pentru o imagine atât de vie, încât pare să se desprindă de pe ecran.

  P5. Imaginea ideală. 
  Acum şi mai bună.*


  Culori puternice. Imagini clare. Detalii care rămân clare în cele mai întunecate umbre. Mişcare fluidă ca a unui ninja. Indiferent dacă priveşti următorul serial sau marele meci, vei iubi ce face P5 pentru televizorul OLED.
  Televizor Philips Bowers & Wilkins pentru sunet de calitate şi claritate excelentă

  Imagine perfectă. Sunet perfect.


  După 50 de ani de perfecţionare a monitoarelor de referinţă pentru cele mai bune studiouri de înregistrare din lume, inginerii de la Bowers & Wilkins au colaborat cu ai noştri pentru a crea un televizor cu sunet la fel de impresionant ca imaginea.

  Miracolul  Ambilight


  Revărsând acțiunea în afara ecranului și în camera ta, Ambilight nu doar te aduce mai apropie de acțiune. Te aduce direct în mijlcul ei. Dacă ești impresionat de performanțele OLED, așteaptă să vezi OLED+ cu Ambilight.

  Asistent Google. 
  Integrat.
  *


  Răspunzând la comenzile tale vocale, Asistentul Google nu face lucrurile doar mai uşoare, ci şi mai distractive. „Care sunt ultimele ştiri?” „De ce este cerul albastru?”. E ca şi când ai avea un majordom care ştie totul – şi care nu te deranjează niciodată.

  "O performanță de primă clasă, completată de atmosfera îmbunătățită prin Ambilight, care obține cele mai bune rezultate din sursele Ultra HD Blu-ray și video streaming. "

   

  Juriul Premiilor EISA 2018-2019

  Televizor OLED de 65 de inchi câştigător al premiului EISA pentru cel mai bun produs

  Televizor Home Theatre

  Televizor OLED 4K smart Philips OLED+ 903 cu sunet excelent

  TV OLED+ 903

  Tonurile închise de negru şi contrastul infinit al tehnologiei OLED, plus:
  O nouă generație a procesorului P5 Perfect Picture Engine pentru ca totul să fie mai profund, mai viu şi mai luminos
  Sunet impresionant de la renumiţii ingineri specializaţi în monitorizare în studio Bowers & Wilkins
  Google Assistant activat vocal. Comenzile nu au fost niciodată mai uşoare. Sau mai distractive.
  Ambilight: lasă acţiunea să umple camera, nu doar ecranul

  *Televizoarele Philips au fost recunoscute de către experţi ai unor terţe părți pentru calitatea superioară a imaginii lor şi designul de vârf. Pentru referinţă, consultă această pagină pentru a vedea premiile pe care le-am obţinut. 

  *Asistentul Google integrat va fi oferit ca actualizare de software pentru televizoarele Android din 2018.