1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  TV

   OLED+ 984


   Performanţă de clasă mondială. Recunoscută.

   65OLED984 EISA Award
   Stuff TV of the Year Philips OLED+ 984
   avforums Editor's Choice Best TV Sound
   avforums Editor's Choice Premium OLED TV

   Descoperă OLED+

   Descoperă Philips OLED+

   Performanţă audio fără compromisuri.


   Imaginile incredibile merită un sunet pe măsură. De aceea, fiecare model Philips OLED+ este proiectat împreună cu Bowers & Wilkins pentru un dialog deosebit de clar chiar şi la volum scăzut şi acustică naturală, detaliată. 
   Bowers & Wilkins Sunet

   Televizor OLED+. Imaginea ideală.*


   Pregăteşte-te pentru imagini la un nou nivel. Tehnologia OLED oferă un contrast superb şi nuanţe de negru mai intense. Procesorul de imagine P5 de generaţie următoare asigură detalii impresionante şi realism uimitor. Fuziunea Dolby Vision transformă televizorul într-un puternic instrument de divertisment.
   Philips Motor P5
   Dolby Vision Atmos
   cu Ambilight fără Ambilight

   Luminează-ţi camera.


   Cu spectacolul Ambilight inteligent de lumini în culori asortate şi în continuă schimbare, totul pare mai mare şi mai spectaculos. Încearcă-l o dată şi nu-ţi vei mai imagina un alt fel de vizionare.
   Televizor Philips Ambilight

   Frumos pornit. Frumos oprit.


   De ce televizorul n-ar putea fi şi o operă de artă? Fiecare model OLED+ este inspirat de designul industrial european clasic. Pornit sau oprit, te face să întorci capul.

   O întreagă lume la picioarele tale.


   Philips OLED+ nu este doar un televizor. Este centrul tău de comandă. Joci jocuri. Vizionezi filme pe Netflix. Navighezi prin magazinul Google Play. Controlezi dispozitivele inteligente din locuinţă. Toate acestea doar folosind vocea.
   Google Assistant
   Amazon Alexa

   *Televizoarele Philips au fost recunoscute de către experţi ai unor terţe părți pentru calitatea superioară a imaginii lor şi designul de vârf. Pentru referinţă, consultă această pagină pentru a vedea premiile pe care le-am obţinut. 

   *Asistentul Google este disponibil pe televizoarele Philips Android cu sistem de operare Android O (8) sau versiuni superioare. Asistentul Google este disponibil în limbile şi ţările selectate, limbile engleză-UK şi germană-DE şi franceză-FR fiind acceptate de la început. Lista de limbi/ţări acceptate va fi extinsă în timp. Pentru cea mai recentă listă de limbi şi ţări acceptate, te rugăm să contactezi centrul de asistenţă pentru clienţi.

   *Amazon, Alexa şi toate siglele conexe sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale filialelor sale.