1
Televizoare

Premiat Televizoare Philips OLED pentru acasă

   

Găseşte -ţi televizorul perfect


Alege în funcţie de caracteristici

Televizor Ambilight

 

Cu ajutorul LED-urilor de mici dimensiuni de pe spatele televizorului, întreg conţinutul ecranului se reflectă pe peretele din spate. Philips Ambilight reproduce culorile pe care le vezi pe ecran în timp real – ceea ce face ca imaginea să apară mai mare decât ecranul.

OLED TV

 

Bucură-te de singurul televizor 4K OLED cu Ambilight şi Android TV din lume. Descoperă tonuri perfecte de negru şi culori impresionante, care prind viaţă datorită procesorului unic de imagine de la Philips.

Android TV™

 

Aplicaţii, jocuri, redare în flux şi conectivitate mobilă. Cu Philips Android TV inteligent, bucură-te de toată distracţia furnizată de Google Play pe ecran mare şi de multe altele.     

Televizor 4K Ultra HD

 

Bucură-te de filme, emisiuni, jocuri şi multe altele în toată splendoarea lor. Cu un televizor Philips 4K Ultra HD, te vei bucura de cele mai clare imagini de până acum, cu rezoluţie de patru ori mai mare decât pentru standard HD.   

După dimensiune

< 81 cm (32 inch)
 
102 cm (40 inch) -
109 cm
(43 inch)
124 cm (49 inch) -
140 cm
(55 inch)
> 165 cm (65 inch)
 

Cele mai bune selecţii din seria Philips TV

threesided Philips Ambilight
Philips OLED
Perfect Picture Engine
Android TV
threesided Philips Ambilight
Philips Ultra HD
Perfect Picture Engine
Android TV
threesided Philips Ambilight
Philips Ultra HD
Perfect Picture Engine
Android TV
threesided Philips Ambilight
Philips Ultra HD
PixelPlus Ultra HD
Android TV
* Specificaţiile afişate nu se aplică tuturor produselor din fiecare gamă.

Ajutor, asistenţă şi actualizări

Înregistraţi-vă televizorul

 

Creează-ţi contul gratuit „My Philips” pentru a-ţi înregistra noul televizor. După înregistrare, te vom înştiinţa când vor fi disponibile noi actualizări.

Actualizări software şi drivere

 

Menţine performanţele ridicate ale Philips TV. Dacă există o nouă actualizare de software, o vei găsi aici. Iar dacă ţi-ai pierdut driverele, le poţi descărca de asemenea de aici în mod gratuit.

Depanare televizor

 

Cel mai rapid mod de a rezolva orice problemă tehnică şi de a efectua orice setări este de a consulta ghidul de depanare Philips TV. Utilizează aceste sfaturi şi sugestii la îndemână pentru a repune televizorul în funcţiune în cel mai scurt timp.

Contactează-ne

 

Suntem aici să te ajutăm. Fie că ai nevoie de sfaturi pentru achiziţionarea unui Philips TV, fie de asistenţă în configurarea acestuia, ne poţi contacta prin telefon, prin e-mail sau prin chat online.