1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Philips AVENT - Feeding your baby on the go

  Hrăneşte-ţi bebeluşul din mers

  Eşti nerăbdătoare să ieşi şi să faci multe altele? Dacă îţi displace să alăptezi în public sau dacă te întrebi ce echipament îţi trebuie pentru hrănirea cu biberonul, avem nişte indicaţii pentru ca bebeluşul tău să fie fericit din mers:

  Philips AVENT - Feeding your baby on the go

  Alăptezi? Aceste articole te pot ajuta oferindu-ţi mai mult încredere să îl hrăneşti în public:

  • Un sutien de alăptat

  Un sutien de alăptat potrivit îţi oferă sprijin şi acoperire, în acelaşi timp permiţându-ţi să descoperi pe rând câte un sfârc.

  • O manta pentru alăptat

  Dacă te simţi ruşinată de hrănirea în public, o manta poate fi de mare ajutor. Încearcă să prinzi o muselină, un şal sau o manta pentru alăptat în jurul gâtului şi umerilor - materialul trebuie să te ajute să te simţi mai puţin expusă.

  • Bluze pentru alăptat

  Bluzele pentru alăptat prezintă bucăți din material care pot fi trase discret pentru ca bebeluşul să se poată prinde de ele cu uşurinţă. Sau pur şi simplu poartă două bluze elastice şi când eşti pregătită să alăptezi, ridică o bluză şi lasă una în jos pentru a te acoperi.

  Hrăneşti cu biberonul? Următorul echipament poate fi util:

  • Formula praf premăsurată şi biberoane curate

  Umple un biberon curat cu cantitatea adecvată de apă - gata de amestecat şi de servit. (Sticlele pregătite de formulă praf durează numai în jur de o oră la temperatura camerei.) Sau ai putea aduce recipiente de formule gata de servit şi biberoane curate.

  • O ladă izolată sau geantă frigorifică

  Dacă intenţionezi să fii plecată toată ziua, adaugă pungi de gheaţă în geanta ta. Biberoanele de lapte matern se păstrează în stare bună maxim şase ore la temperatura camerei, însă pot dura o zi întreagă dacă răcirea este continuă.

  Eşti pregătită să înveţi bazele păstrării laptelui matern extras? Vizionează clipul nostru video util aici.

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Produse corelate

  Sfaturi corelate

  Hrana consistentă în timpul alăptării

  Hrana consistentă în timpul alăptării

  Trecerea de la alăptare la hrănirea la biberon

  Trecerea de la alăptare la hrănirea la biberon

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.