1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Philips AVENT - Teething: your baby's first teeth

  Dentiţia: primii dinţi ai bebeluşului tău

  Primii dinţi ai bebeluşului tău încep să se dezvolte chiar înainte să se nască. Iar când micuţul tău are aproximativ 6 - 9 luni, dinţii încep să apară din gingii.

  Philips AVENT - Teething: your baby's first teeth

  Primul dinte al bebeluşului tău va apărea mai mult ca sigur în mijlocul gingiei inferioare. Acesta va fi urmat de restul dinţilor din partea de jos frontală, dinţii din partea de sus frontală şi apoi incisivii de sus şi de jos pe ambele părţi. Setul complet de 20 de dinţi de lapte ai copilului tău apar până la vârsta de 2½ ani.

  Unii bebeluşi prezintă semne sau simptome foarte puţine de creştere a dinţilor, în timp ce alţii trec printr-o experienţă mai dureroasă. Când micuţului tău încep să îi iasă dinţii, gingiile se pot înroşi, iar un obraz se poate înflăcăra. Copilul tău poate şi să saliveze, să roadă şi să mestece mult sau doar să devină neliniştit. Însă nu te îngrijora, există multe modalităţi pentru a uşura etapa de ieşire a dinţilor pentru copilul tău.

  Sugestii pentru dentiţia bebeluşului

  • Oferă-i micuţului tău mai multe momente de alint pentru a-l ajuta să se simtă mai bine
  • Poate fi util să îi oferi copilului tău ceva tare de mestecat
  • Inelele gingivale care pot fi răcite în frigider pot fi deosebit de liniştitoare.
  • Gelurile pentru dureri provocate de ieşirea dinţilor conţin anestezice locale şi pot oferi alinarea unor dureri provocate de gingiile iritate (acestea nu trebuie date bebeluşilor cu vârsta sub patru luni)
  • Şi o suspensie de paracetamol fără zahăr, special concepută pentru bebeluşi şi copii poate fi de ajutor - asigură-te că respecţi instrucţiunile, în funcţie de vârsta copilului tău
  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Sfaturi corelate

  Tot ce trebuie să ştii pentru a-ţi ajuta bebeluşul să doarmă liniştit

  Tot ce trebuie să ştii pentru a-ţi ajuta bebeluşul să doarmă liniştit

  Sugestii pentru ora de masă a copilului mic

  Sugestii pentru ora de masă a copilului mic

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.