1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Tot ce trebuie să ştii pentru a-ţi ajuta bebeluşul să doarmă liniştit

  Dacă bebeluşul tău doarme bine, eşti norocoasă. Însă există totuşi momente când micuţul tău are nevoie de ajutor suplimentar la ora de culcare cu instruirea pentru adormirea bebeluşului.

  Philips AVENT - Top tips for helping your baby sleep

  Nou-născuţi

  Nou-născuţii care sunt mai neliniştiţi se pot bucura de contactul piele pe piele şi de numeroase momente de alint.

  Nou-născuţii consideră că mişcarea este foarte liniştitoare. Pentru bebeluşii neliniştiţi, se încearcă legănatul în braţe, în cărucior sau într-un port-bebe. Suptul este de asemenea foarte liniştitor, aşadar încearcă alăptarea sau o suzetă.

  Monitoare

  Un monitor de bebeluşi îţi permite să ţii urechea pe bebeluşul tău dintr-o altă încăpere. Aşadar bebeluşul tău poate dormi liniştit fără a fi deranjat de verificările tale permanente. Unele monitoare au un termometru integrat de cameră pentru a te alerta dacă e prea cald sau prea frig în cameră. Este important să nu laşi bebeluşul să se supraîncălzească atunci când doarme. Dacă bebeluşul tău este mai mare (şi doarme zgomotos), caută un monitor cu sensibilitate reglabilă. Nu vei auzi toate sunetele, însă vei şti dacă bebeluşul tău are nevoie de tine.

  Calmarea individuală

  Vezi dacă poţi să îţi laşi bebeluşul să se liniştească singur după primele câteva săptămâni. Lasă bebeluşul în pătuţ într-o stare relaxată de somnolenţă şi sperăm ca micuţul tău să adoarmă fără prea multă agitaţie. Dacă da, nu va trebui să revii până la următoarea masă, însă dacă bebeluşul tău devine foarte supărat, te poţi întoarce să îl linişteşti.

  Cântece de leagăn

  Cântecele de leagăn îl ajută pe bebeluşul tău să adoarmă şi poţi să le cânţi sau să le redai pe o unitate de părinte, dacă monitorul tău are una. Funcţia de redare a vorbirii îţi permite să îţi linişteşti bebeluşul fără a intra în cameră. Aceasta este chiar utilă pentru instruirea pentru adormirea bebeluşului şi îl anunţă pe bebeluş că eşti pe drum.

  Lămpi de noapte

  O lampă de noapte este liniştitoare pentru numeroși bebeluşi şi este utilă când îţi verifici copilul în timpul nopţii. Poţi folosi lampa de noapte pe monitorul tău, de exemplu, deoarece nu deranjează bebeluşul.

  Saci de dormit

  Un sac special de dormit pentru bebeluşi este o alternativă excelentă la cearşafuri şi pături deoarece bebeluşul tău nu se poate dezveli. Aceştia sunt etichetaţi pentru diferite anotimpuri şi îţi ţin bebeluşul la o temperatură uniformă când doarme.

  Rutina la culcare

  Bebeluşii şi părinţii beneficiază cu adevărat de pe urma unei rutine de somn de la aproximativ 2-3 luni. Seara devreme încearcă o baie, un masaj rapid, o alăptare şi poate un cântec de leagăn special, liniştitor. De la vârsta de aproximativ 6 luni, introdu o poveste şi poate un ursuleţ sau un iepuraş de jucărie cu care să doarmă.

  Mesele din timpul zilei

  Încurajează-ţi bebeluşul să doarmă mai mult în timpul nopţii prin alăptarea consistentă şi regulată în timpul zilei. Noaptea, ţine lumina scăzută, evită prea multă stimulare şi schimbă-i scutecele numai dacă este necesar.

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Produse corelate

  Sfaturi corelate

  Află care sunt problemele care pot afecta somnul micuţului tău

  Află care sunt problemele care pot afecta somnul micuţului tău

  O rutină adaptată ţie şi bebeluşului tău

  O rutină adaptată ţie şi bebeluşului tău

  Importanţa somnului

  Importanţa somnului

  Dentiţia: primii dinţi ai bebeluşului tău

  Dentiţia: primii dinţi ai bebeluşului tău

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.