• 30 zile drept de retur

 • Livrare gratuită

 • Accesorii originale Philips

 • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Întreţinere

  Cum să îmi întreţin espressorul Philips?

  Este uşor să-ţi configurezi espressorul Philips şi să începi să prepari cafea excelentă. Pur şi simplu urmează acest ghid pas cu pas.
  Întreţinerea corectă a espressorului tău Philips este esenţială pentru a beneficia de cafea cu gust excelent şi de performanţe îndelungate ale aparatului.
  Detartrează espressorul Philips când acesta te anunţă în acest sens! Află aici ce trebuie să faci pentru a îndepărta calcarul.

  Filtrul BRITA INTENZA+

  Cafeaua preparată cu apă purificată cu filtrul BRITA INTENZA+ are gust şi mai bun. În plus, filtrul contribuie la reducerea depunerilor de calcar.
  O prezentare generală cuprinzătoare a tuturor accesoriilor şi produselor de întreţinere disponibile pentru espressorul tău Philips.
  Întâmpini probleme cu espressorul Philips? Iată-le pe cele mai comune; împreună cu sugestii pentru rezolvarea fiecăreia.
  Pentru mai multe informaţii, adesea este util să consulţi manualul de utilizare pentru espressorul Philips pe care îl deţii.
  Nu ai găsit ceea ce căutai? Contactează-ne pentru a găsi o modalitate de a rezolva orice problemă întâmpinată.

  Găseşte un manual de utilizare

  Pentru a găsi informaţii mai detaliate, introdu numele sau numărul de model al espressorului tău Saeco

  Cum te putem ajuta?

  Accesorii

  Filtrele de apă, agenţii de detartrare şi produsele noastre de întreţinere te ajută să prepari cafea delicioasă şi să îţi menţii espressorul în stare bună.

  Depanare

  Rezolvă unele dintre cele mai frecvente probleme care pot apărea din timp în timp la espressorul tău Saeco.

  Înregistrează-ţi aparatul

  Înregistrează-ţi astăzi aparatul de cafea şi fii prima persoană care află despre cele mai recente produse ale noastre şi despre oferte speciale.

  Detartrare

  Află tot ce trebuie să ştii despre detartrare pentru a prelungi durata de viaţă a aparatului tău de cafea şi pentru a te asigura că poţi savura oricând o cafea cu gust optim.