1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   Aplicaţia Philips Headphones

   Aplicaţia Philips Headphones

   Pentru iOS şi Android

   Conectează-te cu uşurinţă

   Obţine mai mult de la căştile tale

   Funcţiile aplicaţiei

   Faceți clic pentru mai multe

   Izolează zgomotul din jur. Poţi activa anularea zgomotului de pe căşti sau din aplicaţie. Dacă nu vrei să anulezi toate sunetele exterioare, poţi folosi modul de conştientizare în aplicaţie pentru a reduce manual nivelul ANC.

   Activează modul de conştientizare de pe căşti sau din aplicaţie dacă vrei să porţi o conversaţie, să asculţi anunţuri sau să auzi sunetele din stradă. Cu aplicaţia poţi controla nivelul de zgomot permis de căşti.

   Selectează anularea adaptivă a zgomotului şi aplicaţia va anula zgomotul exterior în funcţie de ceea ce faci. Indiferent dacă te odihneşti, mergi pe jos, alergi sau faci naveta, aplicaţia selectează automat presetarea potrivită de control al zgomotului pentru mediul tău.

   Ascultă ce îţi place, aşa cum îţi place! Ai la dispoziţie şase presetări pentru a alege modul în care sunetul căştilor se adaptează la ceea ce asculţi. Sau poţi folosi egalizatorul aplicaţiei pentru a regla singur sunetul şi poţi salva presetările personalizate pentru utilizări viitoare.

   Derulezi melodiile din lista de redare? Poţi reda, întrerupe, omite şi regla volumul direct din aplicaţie. Vei vedea, de asemenea, informaţii esenţiale despre melodie, coperta albumului şi detalii despre artist.

   Aplicaţia îţi permite să foloseşti telefonul pentru a-ţi verifica pulsul în timp real, oricând porţi căştile Philips. Perfectă pentru a-ţi monitoriza nivelul de efort în timpul exerciţiilor fizice sau pentru a-ţi urmări evolutia după alergare.

    

   Vrei să foloseşti un anumit asistent vocal cu căştile Philips? Descarcă asistentul vocal pe telefon şi selectează-l în aplicaţie. Poţi vorbi apoi cu asistentul vocal ales prin intermediul căştilor.

   Cu aplicaţia este uşor să-ţi menţii căştile actualizate. Trebuie doar să descarci cel mai recent firmware pe telefon. Odată finalizată descărcarea, căştile Philips se vor actualiza automat prin intermediul aplicaţiei.

   Nu mai trebuie să cauţi pe paginile de asistenţă – aplicaţia te conectează direct la manualul de utilizare corect pentru căştile tale! Obţine acces instantaneu la sfaturi de depanare şi la acţiuni recomandate şi nerecomandate pentru utilizarea căştilor.

   Sunt căştile mele compatibile?


   Aplicaţia Philips Headphones este compatibilă cu cele mai recente căşti ale noastre. Este disponibil în 23 de limbi, inclusiv în Olandeză, Engleză, Franceză, Spaniolă, Rusă, Arabă, Ebraică, Coreeană, Japoneză şi Mandarină.

   Aplicaţia ta Philips Headphones

   Pornire rapidă

   Începe să foloseşti aplicaţia Philips Headphones.

   Mai multe de la Philips Sound

   Căşti
   Păstrează-ţi muzica aproape

   Boxe soundbar
   Pentru fiecare moment palpitant

   Boxe wireless
   Muzica ta. Sunet puternic şi fără restricţii.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit the Philips USA website.

   I understand

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit the Philips USA website.

   I understand

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.