0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   Aplicaţia Philips Headphones

   Pentru iOS şi Android


   Aplicaţia Philips Headphones îţi permite să profiţi din plin de potenţialul căştilor tale. Poţi accesa toate caracteristicile care îţi vor oferi cea mai bună experienţă audio de pe dispozitivul mobil.

   Descarcă aplicaţia:

   Căşti Fidelio L4 conectate la aplicaţia Philips Headphones

   Obţine mai mult de la căştile tale

   Funcţiile aplicaţiei

   Fă clic pentru mai multe detalii

   Pentru a personaliza modurile selectabile de control al zgomotului de pe căşti

   Îţi permite să setezi un cronometru pentru a opri căştile.

   Sunetul se întrerupe atunci când senzorul detectează că ai scos căştile din urechi. Sunetul este reluat atunci când senzorul detectează că ai reintrodus căştile.

   Orice ai iubi, iubeşte în felul tău! Ai la dispoziţie patru presetări pentru a alege modul în care sunetul căştilor se adaptează la ceea ce asculţi.

   Obţine o experienţă aproape în timp real, cu latenţă minimă atunci când te joci şi urmăreşti videoclipuri. Reţine că distanţa de recepţie poate fi redusă.

   Îţi permite să îţi auzi propria voce în timpul apelurilor

   Activează modul de conştientizare de pe căşti sau din aplicaţie dacă vrei să porţi o conversaţie, să asculţi anunţuri sau să auzi sunetele străzii. Aplicaţia îţi permite să controlezi nivelul de zgomot permis de căşti.

   Îţi permite să vezi numărul modelului, adresa MAC şi starea actualizării software-ului. Poţi utiliza această secţiune pentru a actualiza software-ul căştilor.

   Nu mai trebuie să cauţi pe paginile de asistenţă – aplicaţia te conectează direct la manualul de utilizare corect pentru căştile tale! Obţine acces instantaneu la sfaturi de depanare şi la acţiuni recomandate şi nerecomandate pentru utilizarea căştilor.

   Sunt căştile mele compatibile?


   Aplicaţia Philips Headphones este compatibilă cu cele mai recente căşti ale noastre. Este disponibilă în 23 de limbi, inclusiv în neerlandeză, engleză, franceză, spaniolă, rusă, arabă, ebraică, coreeană, japoneză şi mandarină.

   Pictograma întrebări frecvente

   Răspunsuri la întrebările tale

   Cum îmi conectez căştile Philips la aplicaţia Philips Headphones?


   Activează Bluetooth pe telefon. Selectează căştile din meniul Bluetooth al telefonului. Odată ce căştile sunt conectate, conexiunea la aplicaţie este stabilită automat.

   Care sunt cele mai frecvente probleme de conexiune cu iOS?


   iOS Bluetooth are trei stări: Complet activat, Parţial activat şi Dezactivat. Este important să te asiguri că Bluetooth-ul telefonului tău are starea „Complet activat” pentru asocierea şi conectarea corespunzătoare a căştilor.

   De asemenea, în timpul înscrierii aplicaţiei, aceasta îţi solicită să acorzi permisiunea Bluetooth pentru utilizarea sa. Este important să selectezi „OK”. Dacă selectezi „Nu permite”, acelaşi pop-up va apărea din nou mai târziu. Vei putea continua cu aplicaţia numai după ce selectezi „OK".

   În cele din urmă, este important să nu modifici numele implicit al modelului de căşti din setările dispozitivului, deoarece detectarea automată a căştior de către aplicaţie nu va funcţiona. În acest caz, va trebui să selectezi manual modelul de căşti în aplicaţie pentru ca acesta să funcţioneze perfect.

   Care sunt cele mai frecvente probleme de conexiune cu Android?

    

   În timpul înscrierii aplicaţiei, aceasta îţi solicită să permiţi conectarea căştilor. Este important să selectezi „Permite”. Versiunile Android mai vechi (<12) pot solicita acordarea permisiunilor de locaţie şi stocare. Aceste permisiuni sunt necesare pentru funcţionarea corespunzătoare a aplicaţiei.

   Sunt căştile mele compatibile cu aplicaţia Philips Headphones?

    

   Consultă următoarea listă pentru a afla despre compatibilitatea căştilor tale cu aplicaţia:

   Philips support is here, contact

   Ai nevoie de asistenţă pentru modele mai vechi?

   Ajută-mă să găsesc numărul
   Cum găsesc numărul produsului
   Unde pot găsi numărul produsului meu?
   Oferă-ne detalii despre produsul tău şi îţi vom arăta unde poţi găsi numărul produsului.
   Dacă ai produsul la îndemână, te rugăm să alegi grupul şi categoria de produse mai jos.
   Care sunt locaţiile numerelor de produs pe dispozitivele noastre

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.